Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blue Eagle

    őstag

    válasz tottiiii #98636 üzenetére

    Szia!
    A face és a messenger app már nagyon régóta lekapcsolt. Jókora felháborodás volt anno belőle.
    Ha a 930-at gyárira állítod vissza mondjuk a WDRT-vel (Windows Device Recovery Tool), ami teljesen lehetséges dolog ma is, akkor megkapod a gyári WP 8.1 Denim rendszert. Így lesz egy szép butafonod. Telefonálni tudsz vele, talán valamilyen szinten a böngésző is menni fog és talán exchange alapú és outlook.com-os emaileket is letölt majd. Talán. :U Áruház lekapcsolva, appokat nem tudsz rakni rá, a gyáriak nem frissülnek. :(
    De, PC segítségével hivatalosan fel lehet frissíteni W10Mobile-ra. A 1607 10.0.14393.1066-ig fog frissülni, ami ugyan már win10, de már ez a build sem támogatott. Ez után registry buherálást kell csinálni és átírni pár értéket, hogy a microsoft update szerverrel elhitessük azt, hogy a 930 mobilod nem az, hanem 950 XL. Így jogosult lesz a L930 (@950 XL) telód a legutolsó 2020.januári update-re is. Itt már megy az áruház, lefrissülnek a legutolsó verzióra az appok és tudsz rá még telepíteni ezt-azt. Sajnos nagyon finnyás lesz a kicsike, mivel az áruházban lévő appokat már rég nem frissítették a fejlesztők, ezért már akadnak olyan appok, amit fel sem tudsz telepíteni, vagy ha mégis az nem indul el, vissza kilép a kezdő képernyőre.
    Én most egy L735-öt használok így és el vagyok vele: emailek (outlook, gmail) megy, szinkronizál, Edge megy, szinkronizálja a könyvjelzőket, jelszevakat, OneDrive megy és szinkronizál, Időjárás app is ok.
    Ha valamit kihagytam és érdekel, szólj, kérdezz. :)

Új hozzászólás Aktív témák