- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Воланд #55918 üzenetére
Ez a leghasznosabb fícsör. Megosztani a pulzusom, mindig is erre vágytam! *.*
Maradok a Polar órámnál.
Egyébként nem rosszabb, de nem is jobb, mint az eddigi megoldások. Szerintem egy okosóra nem attól lesz jó, hogy megoszthatod a pulzusod, meg navigálni is tudsz vele. Mini kijelzőn bohóckodni teljesen felesleges és értelmetlen. Azt is megnézem, aki mondjuk futás közben tekergeti azt az izét, biztos el fogja találni, amit akar. Ez még mindig inkább ilyen méregdrága játékszer fanoknak.
-
kolosanyi
veterán
Én csakazértis WP-s maradok, sőt, a következő tabletem is windowsos lesz. Hipster vagyok a topikban!
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #55866 üzenetére
redsznék
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Mert nem drága egy negyed millás telefon? Nem csak itthon, külföldön is, csak ott többen veszik meg szolgáltatónál.
A szalámi az igazi prémijum!
(#55800) bogyo112
Tele a net azzal, hogy lehajol a fazon bekötni a cipőjét és az elülső zsebében meghajlik a telefon. Tudom, övtok. Jó, hogy nem nyakbaakasztó akkor már.(#55802) Integrale
Elég baj ez, nem ennek kéne természetesnek lennie. -
kolosanyi
veterán
válasz
negyedes #55791 üzenetére
A HTC-vel ugyanúgy nem szimpatizálok.
(#55793) Blyan
Ezzel csak annyi a problémám, hogy szereti saját magát prémium gyártónak beállítani az Apple is meg a HTC is, közben semmivel se jobb a minőség, mint a többieknél. A lehúzáson kívül akkor miért is van a felár? Tudom, külföldön nem is, meg szolgáltató, meg a többi, akkor is drágább mind a kettő a konkurenciánál. Ahogy újabban a Samsung is elkezdett így árazni. -
kolosanyi
veterán
So phone, much premium! Azért gáz, hogy ennyiért ilyen hibái vannak.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Kitöltöttem egy személyiség típus tesztet. Illetve kettőt is. Mindegyik alapján ISTP vagyok. Ez sokmindent megmagyaráz, már értem, hogy miért érzem rengetegszer valamiféle különc ufónak magam.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #55543 üzenetére
Vagy lézerharcra, mint Barney.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #55539 üzenetére
Első randinak ejtőernyőzni? Mé nem mindjárt bázisugrani, vagy sziklát mászni kötél nélkül? Természetesen a mélytengeri búvárkodás is opció.
-
kolosanyi
veterán
válasz
polonic #55531 üzenetére
Séta valami szép helyen. Ha budapesti vagy, Normafát ajánlom. Jó levegő, gyönyörű kilátás, távol a város zajától... A lángosos nem tudom, hogy működik-e még, pár hónapja, amikor a "fa jelenségek" voltak, rászakadt egy bazi nagy ág és összetörte a bódét. Ha meg nem budapesti, akkor valami hasonló helyet.
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem az IGO .apk-t a netről, de nem akar települni a 630-ra pendriveról. Hogy lehet ekkora szar ez a csempe? Ja, és csngőhangot hogy lehet átküldeni haverom S6 Edge telójára? Letöltöttem neki, mert az övén nincs net, de nem tudom átküldeni? Tényleg ilyen gáz a vinfos? Üdv:
Vér István
-
-
kolosanyi
veterán
Te melyiket választanád?
Amúgy a marketing nálam is működik. Eddig saját tapasztaltból kiindulva fikáztam a droidos telókat, de ahogy egyre többet nézek különböző anyagokat az S6 Edgeről, úgy szeretnék egyre jobban egyet. Persze nem, meg semmi szükségem egy ilyen drága telefonra, de attól még tényleg ürős lett.
-
kolosanyi
veterán
Most láttam 9gagen:
Szerintem nem, mivel vannak olyan anyagok, amik ellenállnak a fénykardnak. Például a mandaloriai páncél. Viszont ebből logikusan következik a kérdés: vajon egy jedi le tudná győzni Farkast? Véleményem szerint egy jedi nem, de egy sith igen, mégpedig erőfojtással el tudná tenni láb alól. Erővillámokkal szarul járna, mert volt, hogy Ciklon harcolt Farkas ellen, villámokkal támadt rá és túlélte. (Mostanában kicsit sok Star Warst néztem...
)
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Mielőtt tovább nőne a feszültség:
Azt szokták mondani, hogy az úszó nők nem túl szépek. Én ezzel vitatkoznék.
-
kolosanyi
veterán
válasz
pushalias #55354 üzenetére
Persze, értem én. Most sportolói szemüveggel nézem, és így nem vált ki egy futó órát. Átlagembereknek, akik néha kocognak 30-60 percet, jó lehet, de még így is vannak hiányosságai. Nekem egy Polar M400-am van, üzemidőben az se jobb, de az edzésfunkciók nagyon jók az órán. Mindent lehet paraméterezni, teljesen személyre szabható az adatok kijelzése, meg sokkal több edzéshez köthető adatot mér. Valamint a mellkaspántos mérés pontosabb is. Mindenesetre tényleg előremutató termék a Band, de sportolóként egy rakás dolgot másképp oldanék meg.
(#55355) pushalias
Ezt meg örömmel hallom. -
kolosanyi
veterán
válasz
pushalias #55352 üzenetére
Egyértelműen nem erre találták ki az eszközt. Nem bírja az aksi, futás közben valóban gáz, ha csak három adatot látsz, illetve ez a fajta optikai pulzusmérő is pontatlan még. Azonban az alapötlet nagyon jó, kiváncsian várom a Band 2-t, illetve az egész szolgáltatáscsomag Magyarországra érkezését. Köszi a tesztet.
-
kolosanyi
veterán
válasz
gzbotii #55314 üzenetére
Most épp az van terítéken, hogy bár a hardver tudja a Bt 4.0-t, valamiért kihagyták a gyári ROM-ból, de egy akármilyen hobbibarkácsoló megcsinálta és elküldte a CM csapatnak. Meg lehet venni ezt alkalmazásként is 2 ezerért, csak rootolt eszköz kell, de nyilván CM-et raktam fel tegnap, mert ha van ingyér is megoldás, akkor előbb azzal próbálkozom. Persze a CM12 nightly egy rakás szar, még többet laggol, mint a gyári Lollipop, úgyhogy épp felrakok egy CM10.2-t, talán a 4.3-as droid még nem sok a drágalátós Nexusnak.
(#55315) Crytec210
Ezt viszont nem tudom értelmezni most. -
kolosanyi
veterán
Én meg romolok a Nexuson. El is felejtettem, milyen jó móka az XDA legmélyebb bugyraiban kutatni kernel meg rom után, tesztelgetni, hogy mi stabil, mi használhatatlan hányás.
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #55288 üzenetére
Mea culpa, nem tudtam, hogy csak fapfapolni lehet ezen a fórumon.
Oppenheimer
És kipróbálod? -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Bátyám most fog kocsit cserélni, első kocsinak egy 90 akárhányas régi Swiftet vett. 350 volt átiratással meg mindennel együtt pár éve, most már annyit se ér. Egy műszakilag tök jó állapotban levő kis kocsi, rendesen karbantartotta meg minden, előtte meg egy idős papáé volt, aki a szőlőjébe járt vele, meg bevásárolni. Valószínűleg én veszem át tőle, kezdő kocsinak tökéletes lesz. Tudom, hogy nem egy kategória a kettő, meg almát a körtével meg minden, de akkor is gáz ez az árazás.
-
kolosanyi
veterán
Nem unják még a fórumtagok a droid vs WP vitát? Belelapoztam az lumiás cikk topikjába, de valami rettenet. Jönnek a kukarobi fanboykák és jól megmondják, hogy debezzegadroidisolyanszmúszmármintavindózmegazájfón.
Közben mindenki tudja, hogy a francokat.
-
kolosanyi
veterán
Erről beszéltem a múltkor. Ez olyan, nincs támogatás és nem is lesz, de azért írunk valami ökörséget, hogy megnyugtassuk azt a pár % elégedetlenkedő felhasználót. Jó, most nem nagy érvágás, mert az edzéseimet úgyis gépen tervezem, meg nézem vissza, de azért portolhatnák WP-re is. Majd talán Win10-re elkészítik. Vagy a 11-re. 12?
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Amúgy megvettem ma a Polar M400-at. Hervisben 20% kedvezmény volt rá és hát nem mindegy, hogy 48-ért vagy 60-ért veszi az ember. Az első edzésem is megvolt vele, szóval most királyság van. Az óra egyébként sokkal szebb élőben, mint képen. Gondolkodtam, hogy a fehéret válasszam-e, az kifejezetten jól néz ki, de végül maradtam a feketénél, sötétkék egyenruha alól mégse világít úgy.
Viszont tényleg megírhatnák WP-re az appot. Az a vicc, hogy ha nem PC-vel, kábelen keresztük szinkronizálok, akkor nem tudok semmivel, mert a droidos app nem támogatja még a lollit, szifonom nincs, WP-re meg nem készítették el. Lehet vennem kell egy szalámit a 630 helyett.
(Kizárt.)
-
kolosanyi
veterán
válasz
Integrale #55131 üzenetére
Én addig a szintig sose jutottam el, még aktív, versenyző sportoló koromban se. Méregetni azért méregetem a kaját, mert így a legegyszerűbb kontrollálni a bevitt mennyiséget. Az tök mindegy, hogy 100 g tésztát eszem meg vagy 105-öt, de azért ilyen 20-30%-ot simán lehet tévedni szemmértékkel is, az pedig már számít. Egyébként nekem hosszú távon ez az egy módszer működik, ha tudatosan akarok táplálkozni. Nem, nem úgy, hogy teljes tudatában vagyok annak, hogy a harmadik Big Mac szendvicset tömöm éppen az arcomba, az más kategória.
Ha Myfitnesspalben vezetem a kajanaplóm, mellé hozzáadom az edzéseim meg minden ilyesmi, akkor rendben van a kalóriamérlegem és tudok erősödni, szálkásodni. Amint ezt elhagyom és lazítok rajta, telezabálom magam mamasütivel meg hasonló "kalóriaszegény" ételekkel. Szóval nekem kell a naplózás na.
-
kolosanyi
veterán
válasz
dejaris #55089 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy semmi nem bizonyítja a vega étrend "egészségességét" (de hülye szó). Persze, a zöldségekben lévő vitaminok és egyéb mikrotápanyagok egészségesek és jók, de makrotápanyagokat tekintve (fehérje, zsír, szénhidrát) elég körülményes eltalálni a megfelelő arányokat. Egy étrend nem attól lesz kiegyensúlyozott, hogy hétfőn babfőzelék, kedden szilvás gombóc, szerdán főtt hús megyszósszal, hanem attól, hogy az ember meghatározott mennyiségű energiát, illetve makro és mikrotápanyagokat juttat be a szervezetébe.
-
kolosanyi
veterán
válasz
dejaris #55087 üzenetére
Az én barátom meg 200 kiló, napi 60000 kcalt nyom és havi 10 ezerből megússza. Persze folyamatosan izmosodik és tök egészséges is.
Én is eszem kenyeret, sőt szűrt csapvizet szoktam inni, de akárhogy is nézed, a napi 150-200 g fehérjét, amire szüksége van a szervezetemnek, nem lehet megúszni olcsóbban. Mű vackokat nem tömök magamba, doppingszerekkel nem élek, próbálok minél egészségesebben táplálkozni, ennyi. Sok zöldség, sok gyümölcs, sovány húsok, zsírszegény tejtermékek stb stb. Ezeknek egyikét se kapod meg annyiért, mint két vizes zsemlét. Egyébként ahhoz szoktam viszonyítani, hogy nekem mondjuk egy tipikus kajálás olyan 300-500 forint. Ha a péknél veszel két csokis csigát, máris ott vagy. Ha nem tiszta vizet iszol, hanem üdítőket, megint nem kevés pénzt költesz, nem beszélve a büfés melegszendvicsekről meg a mekiben elfogyasztott ebédről, amit csinál az átlag. Az ilyene életvitelhez képest még olcsóbb is ha egy egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást folytat az ember.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #55083 üzenetére
Hát figyelembe véve, hogy 3000 kcal bevitellel még fogyok és most épp diéta alatt is 112 kg vagyok, sajnos nem olcsó mulatság etetni engem.
Egyébként olyan 50-60 megy el kajára átlagosan egy hónap alatt. Ez zömében otthon készített kaja, táplálék kiegészítőt meg nem szedek, mert feleslegesnek tartom. Egyedül egy multivitamint veszek 2,5 havonta 3 ezerért. Az a baj, hogy ha nem húst eszek, túrót meg hasonló fehérjedús kajákat eszem, akkor se jön ki olcsóbban ilyen mennyiségű kaja, ráadásul még edzeni se tudok rendesen, mert nem lesz erőm hozzá. Jó nyilván, ha száraz kenyéren meg csapvízen élnék, akkor fele ennyibe nem kerülne, de azért maradjunk a realitások talaján. Meg nem fogom a számtól megvonni a falatot azért, hogy szifont vegyek, ott még nem tartok. -
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #55079 üzenetére
Én tegnap szertornán voltam, ma úgy ébredtem, mint akin átment egy tehervonat. Ja, és egyre rosszabb...
Az a durva egyébként, hogy ez az edzésmódszer összetett, teljes testes gyakorlatokkal operál, ennek köszönhetően az egész tested izomlázas egy kemény edzés után.
Egyébként ha már sport a téma. Hihetetlen, hogy ezek a fitness trackerek mennyire nem támogatják a WP-t. A legtöbbet ezekből az USA-ban adják el, ahol baromira népszerű a szifon, szóval azt mindegyik támogatja, droidot már kevesebben, a WP-t meg a Fitbiten kívül nagyjából mindenki leszarja. Mondjuk leginkább az zavar, hogy a Polar se írta meg WP-re az appot, pedig nagyon a küszöbön áll már egy M400 vásárlás. Mindegy, majd a PC-vel szinkronizálom adatkábellel, vagy esetleg a Nexus-szal.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #55077 üzenetére
Diszkóizom, mellbicepsz. A végén pedig egy kis csuklyázás és mehet is a party.
Még csak véletlenül sem lenéző, kötekedő beszólásnak szánom, csak vicceskedek.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #54965 üzenetére
Szerintem a fülbevaló meg a napszemüveg buzis, de az a szakáll se semmi.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #54932 üzenetére
Barátnőm küldte Facebook chaten, végülis majdnem ugyanaz.
Egyébként utálom a Facebookot, chatelésre, meg az egyetemi csoport figyelésére használom csak, de ha a csoporttársaim nem lennének úgy rákattanva, valószínűleg törölném is magam. Chatelni van kismillió másik szolgáltatás
BBM, mások baromságai meg nem érdekelnek. -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Mondtam már, hogy powerbank és kész.
-
kolosanyi
veterán
Vótmá? Szerintem jó reklám, tényleg megható. Le a kalappal a Samsung marketingesei előtt.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Nem. Nekem ilyen van. 35 ezerért nem rossz, én szeretem az ilyesmi dizájnt is, hétköznapokon teljesen jó ez. Meg azért egyetemistaként nem hiszem, hogy a több százezres órákat kéne nézegetnem.
(#54783) Oppenheimer
Itt a fórumon. És mindig ilyen fura kék lepel van rajtad. -
kolosanyi
veterán
Nekem egyébként a Junghans órák jönnek be nagyon. Ez például meseszép. Persze lóvém nincs rá, meg jelen helyzetemben felesleges rongyrázás lenne. Bőven megfelel a Casio Edifice-em a hétköznapokon.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #54777 üzenetére
Nem gáz, de ahhoz öltöny-nyakkendő dukál.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #54734 üzenetére
Ne már, ilyen van?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #54718 üzenetére
Engem meg azóta, hogy tudom, a 630-am is megfelel nekem. A szifont se használnám többre, akkor meg minek?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Воланд #54710 üzenetére
Mármint mikor kell elkezdeni fappolni?
Bassza meg, olyan buzi előadást kell csinálnom holnapra, hogy nem igaz. Egy 70 éves, cukros, étrendjét nem betartó tanárról van szó, aki sokszor úgy behipozik, hogy azt se tudja hol van (sajnálom miatta, a cukorbetegség nagyon nagy szopás, de teljes mértékben leszarja az orvosi utasításokat, nem eszik, beadja az inzulint, aztán tömi magába a krumplicukrot, csokiszeleteket, borzalmas). Egy katasztrófavédelmi képzésen arról kell előadnom, hogy hogyan alakult a devizahitelesek helyzete 2007-től napjainkig. Nekem meg fingom nincs az egészről, semmi közöm nincs az ilyen pénzügyi témákhoz. Egy órája guglizok, de mivel nem is értek a témához, meg nem is érdekel, így fogalmam sincs, hogy mi a használató és mi nem.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
istnag #54584 üzenetére
Én meg a múltkor annyira szétedzettem a lábam, hogy nem bírtam megállni rendesen. A szobám előtt ültem háttal a falnak amíg össze nem szedtem magam picit. Jött közben a parancsnokunk, azt hitte, hogy részeg vagyok, úgy kellett elmagyarázni neki, hogy most csináltam meg 5 sorozat egylábas guggolást, majd 10-szer 6 emelet lépcsősprintet. Amikor meglátta, hogy remeg a lábam, mint a kocsonya, kezdte érteni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest