Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
westlake
üzenetére
Lejöttem az Insiderből, most ezen vagyok:
Most vissza kellene mennem rá? Illetve ha igen ez csak a beta csatornán frissülne erre, mert a DEV nem érdekel, igazából csak az, a GA verzió kapja meg a legfrissebb build-et security update-el, és az, hogy amikor nyilvánosan mindenki számára elérhetővé teszik akkor ne kelljen újrahúznom, mert véletlen lejött valami olyan build, ami majd csak 23H2 néven lesz egyszer
? -
-
-
A megoldás:
Navigate to
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost
In the registry
Right click WindowsSelfHost
Then select deleteRestart PC
Then you will be out of windows insider programmehttps://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/all/cant-leave-windows-insider-program/9dbd21a2-2a63-4592-ac64-bb110dfb3c1f
-
-
-
-
-
Windows 11 22H2 build 22621 bug shows "hardware security not supported" on supported PCs - Neowin
Ehh. Akkor lehet hagyni kell, még meg nem oldják
-
Helló, 22H2-nél Home-osoknak az eddig Gpedit.msc kilőve

De van újabb gondom ... Ryzen 9 5900HX-es rendszer. Depet átkapcsolta alapra, visszakapcsoltam szigorítottra.
HVCI-t kikapcsolta. Bekapcsoltam:
Viszont továbbra sem megy a magelkülönítés. Miközben a hardveres követelmények:
TPM 2.0 (más néven biztonsági processzor)
A biztonságos rendszerindítás engedélyezve van
DEP
UEFI MATBőven teljesítve vannak.
Valakinek ötlet?
-
-
-
-
-
Üdv, most megy fel az RTM. A kérdés: ahhoz, hogy az RTM frissüljön, és ne kapjak újabb Builder, hova kell lépni a jelenlegi preview csatornáról?
-
Helló, egy ilyen üzenetet kaptam:
"Tudnál segíteni? Az Insider beállításoknál nálam egyetlen lehetőség jön fel, a Release Preview. Hol kéne valamit állítanom a rendszeren, hogy ugyanazt lássam ami nálad van? Előre is köszi!"
Nincs most beta csatorna, vagy ha van, akkor az RTM van e még rajta vagy már nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom egy ideig ez a build lesz a RP csatornán.
pzstm