- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Letöröltem nehány könyvtárat köztük a régi win10-et a régi merev lemezről amik bekerültek a lomtárba. Onnan viszont nem tudom törölni őket, mert szerintem túl sok, hogy kezelni tudja. Amikor összegyüjtené a törléshez sosem végez vagy leáll a folyamat.
Hogy tudnám a lomtárt másképp kiüríteni?
-
hitman77
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #36344 üzenetére
1, nem volt a gépben a HDD a telepítéskor, elindul nélküle
2, egyben van -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Vettem a notebookomba egy SSD-t amire felraktam a Win10-et. A régi HDD amin szintén Win10 volt bekerült a DVD helyére. A kérdésem az, hogy a régi HDD-n lévő Win mappákat hogy tudnám formázás nélkül törölni? Mindegyik (Windows, Progrm files, Users) írásvédett.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ha kicserélem a notebookomban a merevlemezt egy SSD-re, akkor hogy tudom ujra rakni a Win 10-et?
Honnan tudom letölteni?
Az eredetileg rajta levő Win 8 CD kulcsával tudom telepíteni vagy azt sem kell megadni ha egyszer már aktiválva volt a gépen?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Töredezettségmentesítésre milyen programot ajánlanátok ami lehetőleg ingyenes?
Olyanra gondolok ami az operációs rendszert (win10) a merevlemez "elejére" helyezi át. Egy notebookról van szó, amiben egy 5400-as merevlemez van és az SSD-re váltást tolnám ki egy kicsit ezzel. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem tudok streamelni a hálózaton lévő egyéb eszközökre, mert nem lát a gép semmit a hálózaton.
Egy PS4-re szeretnék streamelni. Ehhez beállítottam a Media adatfolyam továbbítását a leírtak szerint, de sajnos a PS4 nem lát a hálózaton media servert és a media adatfolyam beállításaiban sem látszik a PS4 (ismeretlen eszköznek kellene látszani), de semmi más sem.
A legbosszantóbb, hogy egyszer már működött a dolog tökéletesen. Azóta annyi történt, hogy a notebook, amiről menne a stream LAN helyett Wifi-n csatlakozik a hálózatra. A PS4 eddig is Wifi-n volt és most is azon van (próbáltam a PS4-et LAN-on is, de nincs változás).
Van erre megoldás? Gondolom az kavart be, hogy ne LAN a csatlakozás, de nem találtam semmit arról, hogy Wifi-n nem működne a dolog.
Segítsetek kérlek, mert így egy nagyon hasznos funkciót nem tudok használni, amit már megszoktam.
Köszönöm
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek el lehet távolítani a gépről az Avast-ot, ha a Windows Defender aktív?
Igazából már évek óta nem találkoztam olyan vírussal, amit az utólag telepített vírusellenőrző fogott volna meg. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ma frissítettem egy Fujitsu Stylisticet Win10-re. Minden rendben is van, de mivel csak 128Gb SSD van benne jó lenne ha a telepítési könyvtárat (Windows.BT) és a Windows.old-ot esetleg le lehetne törölni.
Van erre lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest