Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zotya84
üzenetére
Igen, pontosan úgy. Elvileg probléma nélkül kell tudnom váltani Home-ról Pro-ra.

2 lemezes kivitel (egyik 32 bit a másik 64 bit) és SN címke nincs hozzá, de kártya igen (CD-k mellé van), amin az SN van gondolom.
Amúgy ennek mi lesz a folyamata? Beírom az új Key-t és Upgradeli magát a Home Pro-ra? (telepít, restartol, stb..?) A régi (gyári) Key meg elveszik?
/bár Aida64-el megnéztem, kinyomtattam, hogy azért "meglegyen" a gyári/Home Key is/ Úgy tudom telefonos aktiváció szűkséges hozzá a Microsoftnál. Akárhányszor átvihető/telepíthető. (olyan lehet mint a "Retail")Van/volt egy "Retail" verzióm (matricás) amin pl. ez szerepelt: "WSP/W10 32/64BIT SVC DPK" (ez Dell-es licenc lehetett -csomagolás szerint- , de bontatlanul vettem és adtam tovább a géphez amire telepítve volt, mikor eladtam)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/bár Aida64-el megnéztem, kinyomtattam, hogy azért "meglegyen" a gyári/Home Key is/ Úgy tudom telefonos aktiváció szűkséges hozzá a Microsoftnál. Akárhányszor átvihető/telepíthető. (olyan lehet mint a "Retail")