- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #85894 üzenetére
Win7-8 más. Win10-nél évi 2 build mellé jön mostanában már havi 2-3 összegző is. Tök mindegy melyik verzió! Az hol érv 1709-re is volt ennyi? És? Pont ez a baj, ha nem lettem volna világos. Elszaladt velük a ló, a Win10 kisbaba korában 1511-nél még nem volt havi 2-3 update-restart! Többnyire tudtad hónap tizenvalahányadikán patch tuesday és kész, nem zavart.
Úgy durván számolva:
A 1511 Pro és Home majdnem két éves élettartama alatt gyakorlatilag havi 1 update-restartra jött ki.
A most temetésre készülő 1703 verzió kb. másfél éve alatt már havi 2 update-restart.
1803-nál most eddig 4,5 hónap alatt 12 db, már havi 2,5 update-restart.Nem akarod megérteni teljesen szubjektív, lehet neked havi öt update-restart se fájna, másnak a felsorolt dolgok miatt zavaró három is? Nekem kettő volt a határ, természetesen ha rendkívüli helyzet van jöjjön a plusz. Viszont ha nem a világ múlik rajta úgy konkrétan most a rövidke logban a Microsoft Intune bug miatt miért nem várhattak ezzel, emiatt egy héten belül másodszor frissítenek, újraindítanak arra nem kaptam választ mi volt élet-halál sürgős ebben az Intune bugban. Csak másolod a sablon szöveget, hogy nem sok havi 3, Pro lehet halasztgatni, Home lehet tákolni, téged nem zavar... én ezt értem, örülök, te is fogadd el mást pedig zavar havi háromszor és egy héten belül kétszer. Úgyhogy erről is ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest