Hirdetés
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
BullZeye #82372 üzenetére
Ha nem nézed át a biost és olyanokat bekapcsolva hagysz mint a "Intel Smart Connect" "Intel Rapid Start" stb sőt lehet hogy ezek driverét is telepítetted mert 'az járt az alaplaphoz' akkor ne csodálkozz..
Egyébként alapból bios ACPI oldalán tiltani azt ami ne ébresszen, windows eszközkezelő tulajdonság energiagazdálkodás oldalakat megnézegetni a jellemző eszközöknél (egér, bill, hálókártya, sorosport, stb) és tiltani az ébresztést ha nem kell.
-
Geth
veterán
válasz
BullZeye #82372 üzenetére
A felkel magától problémához nem tudok hozzászólni, ahogy írtam, én amúgyis rányomok a WU-ra, az meg újraidőzíti.
Az ébrentartás érdekesebbnek tűnik.
megvan nyitva hálózaton egy fájl
Miért marad megnyitva?Zenelejátszó ébren tartja? Milyen lejátszó ez? Pl. MPC-HC lejátszáskor aktívnak jelzi a lejátszót (process) és a hangot (driver). Ha pause-olom, akkor már csak a hangot. Ha stoppolom, akkor az is megszűnik, el tud menni aludni a gép (ha más nincs). Ez a lejátszó máshogy viselkedik?
Vagy pl. pozitív meglepetés volt a WinTV (tuner gyári lejátszója): aktív TV mellett psshutdown elküldte sleepbe a gépet, felkeltés után nem is futottEnnek én spec. örültem, nem akartam, hogy a reggeli ébresztésnél (magától kel a gép), rögtön menjen a TV is.
Arra akartam rávilágítani, hogy a Win helyesen teszi, hogy ha valami ébrentartja, akkor nem alszik
Az okokat kell megszüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest