- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
jasonka #79561 üzenetére
Az előző válaszokban világosan le van írva, hogy mit kellene csinálni, ahogyan legutóbb pl. ebben is. A másik válaszban javasolt program pedig csak az ISO-fájl virtuális meghajtóként történő felcsatolásához kell, mert azt a Windows 7 nem támogatja natívan a Windows 8.x/10 rendszerekkel ellentétben. Mellesleg helyette vannak egyéb programok (példák) is, amelyeket inkább javasolt használni ilyen célra. Arról pedig szó sem volt, hogy magát a kiírást, illetve a telepítési adathordozó elkészítését ezekkel kellene megoldani.
Az meg a másik, hogy ez előbbiek csak a manuális módszerre, a fájlkezelős másolásra vonatkoznak. Ha olyan külső programot használsz, mint pl. a Rufus, akkor annál csak az ISO-fájlt kell betallózni, majd a legördülő menüből a megfelelő opciót kiválasztani. Ami magától értetődő, sőt ha odaviszed a kurzort, akkor mindegyiket elmagyarázza külön-külön szövegesen is. Mást nem kell beállítani a programban és utána mehet egyből a lemezképfájl kiírása. Nem mellesleg teljesen ingyenes, portable (telepíteni sem kell), 1 MB sincs a mérete stb.
-
jasonka
aktív tag
válasz
jasonka #79561 üzenetére
Bocs - nem elég figyelmesen olvastam el a hsz-odat - én "kaptam azon" hogy végre egy javasolt programmal lehet boot-os pendrive-ot előállítani a Daemon-nal - pedig Te nem ezt állítottad / javasoltad, hanem azt, hogy csak másoljak át vele a pendive-ra és az új gépen el fog indulni.
(Mint korábban írtam én csak szeretnék "biztosra menni" - azaz még a mostanin kipróbálni a bootolást -, hogy ha megjön az új konfiguráció ne akkor kelljen tépnem a hajamat, hogy "semmim sincs" (semmilyen alkalmazásom, op. rendszerem...)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő