Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Két kézzel markolt a "bling-zsákba" a Thermalright
- Akciókamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Ez volt a kérdés: "- nyerek barmit a modern alkalmazasok, vagy barmilyen szamomra szuksegtelen dolog letiltasaval, torlesevel?"
Erre válaszoltam: "Ezzel annyit nyersz hogy nem fognak futni a háttérben és helyet is megtakarítasz ugyanis van köztük pár játék is sajnos amiknek a telepítéséért biztos jó pénzt kap az MS."
Itt a végén nem jól írtam mert pl. a Disney-s játékok többszáz MB-ot foglaltak, persze ez nem döntő.
A lenne a jó ha egy értelmes aranyközépút lenne:
- az alapvető UWP-s appok települjenek : képnézegető, videólejátszó, számológép stb. + az áruház és semmi több BÁRKINEK BÁRMI plusz kell az az áruházon keresztül telepíti. Kiváncsi vagyok az insider fórumon vagy egyéb ilyen helyen hányan kérték már erre az MS-t hogy ne települjön már automatikusan a Magic Kingdom meg társai.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi