Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

válasz pc360 #70956 üzenetére

Persze, hogy a gyártó ad ki drivert, de ha a MS nemes egyszerűséggel, csak a saját driverét erőlteti rá egy adott cuccra, akkor mégis kinél anyázzunk? ;] Az én sztorim a következtő. 2016 szeptemberében vettem, egy nem épp két filléres DAC-ot.[link]
    Alig egy hónappal, a vásárlás előtt jött ki az évfordulós frissítés, és akkor tisztán újra lett rakva a Win, tehát egy nem régi, teleszemetelt rendszerre lett csatlakoztatva a DAC. Gond nem volt, a TEAC gyári ASIO drivere azonnal települt, a rendszer felismerte, működött is minden szépen. Működött, amig ez év tavaszán ki nem jött az 1703-as verzió, és a Creator Update, magával hozta az MS saját, natív USB2-es audiós támogatását. Na, innentől kezdve kakukk, a DAC-ot mind a mai napig lehetetlen használni, a saját gyári driverével. Két, tiszta telepítésen is túl vagyok, a legutóbbi most október végén volt éppen. A diver ugyan települ, csak épp nem működik vele a DAC, ha levakarom, az MS azonnal felteszi a sajátját, azzal már szól.
    Szóval, végül is használható a DAC, de azért a hangminőség szempontjából mégis csak ildomosabb lenne, a saját ASIO driverével használni, nem mellesleg azért, mert a TEAC-nak van egy egészen kiválló, saját zenelejátszója, a HR Audio Player, ami kimondottan az ASIO driverre van optimalizálva, de így az is használhatatlan.
    Ja, még annyit, hogy a TEAC is adott ki közben új drivert, de az MS egyelőre lenyomja, nem hagyja érvényesülni.

• szabonagyur

félisten

válasz pc360 #70956 üzenetére

Még egyszer leírom, hátha el is olvasod: szerinted kinek a hülyesége, hogy a Win10 állandóan az ő driverét erőlteti?? És ez csak egy a sok közül amit senki nem tud megmagyarázni. De persze itt is a user, a hardver gyártó meg a másik a hibás.

Új hozzászólás Aktív témák