Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós kamerák
- OLED monitor topic
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Kíváncsi leszek, mi fog történni akkor, amikor egy insider user újra akarja telepiteni a gepet.
Vagy mi lesz akkor, amikor gépet cserél.
Azért variálok itt magamban, hogy kell-e nekem a 10, vagy sem, mert én is szeretek kipróbálni, használni új dolgokat. De a 8-as vonal annyira nem győzött meg. Ráadásul van pár hülyeség, ami a legelso 8.0 óta tetten érhető, és ezek bosszantanak.
- Ha több usb eszközöm van, akkor hülyeseget csinál leválasztáskor. Pl. külső HDD-ről másolok pendrivera, akkor a pendrive leválasztása után eltűnik az USB ikon a taskbarról, a HDD-t nem tudom leválasztani. Meg ilyenek,
- Nem tudom miért, nálam a gépházon lévő kikapcsoló gomb a 7-esen tökéletesen működik, 8.0 óta viszont nem akar működni. Néha hajlandó vele kikapcsolni, de általában nem. Ez a nyolcas alatt marha zavaró volt, mert ott a startképernőn nem volt kikapcs gomb.
- azt vettem észre, ha kikapcsolom a hibernációt, akkor marhára meghülyül a rendszer altatáskor. Volt olyan, hogy a beállított fél óra után elment aludni, de olyan téli álomba merült, hogy alig lehetett visszakapcsolni a gépet. Power gomb nyomásra felkapcsolt, égtek a ledek, forgott a venti, aztán megint magába zuhant. kb 2-3x kellett elindítani, mire elindult
- fast startupot nem használom, mert lehet, hogy gyorsabban indul (mondjuk 1másodperccel), de lassabban áll le, mert néhány gigát kiír leálláskor az SSD-re.
- A levelező, naptár alkalmazásokat szívesen használnám, ha bármiben is jobbak lennének a mostaniaknál (thunderbird, emclient, ésatöbbi). De sajnos nem. A google naptárakkal nem igazán működik együtt, pl. a megosztott naptárakat nem látja. Emailről sosem kapok értesítést, pedig 3 éve, a win8 óta mondják, hogy van ilyen, lesz ilyen. De mégsem.
- Az, hogy az új start menü, meg a taskbar mennyire stabil, mennyire omlik össze magába, azt még betudom a bétarendszernek. De, ha karácsonykor is még ilyen lesz, akkor morcos leszek.
- spartan böngésző még nagyon kezdeti stádiumban van, lassú, látszik, hogy erőlködik.
- Modern appokból nemigazán használok semmit, mert nem nagyon van mit. Asztali PC-ről beszélek.Ezeket természetesen bőszen írogatom a feedback appba is. Már amikor a feeedback app nem omlik össze

-
azopi74
addikt
"az uj hir, hogy ha insider vagy, akkor nem kell frissitesi jogalap."
Nem megmondtam pár hónappal ezelőtt, hogy ez lesz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont igazán kaphatnának egy retail licenszet is az insiderek, most cserélhetek gyorsan alaplapot (és persze procit) a GA előtt , pedig eredetileg csak télre terveztem a konfig frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)