Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
Szovegertesi problemaid vannak. Egyszer sem mondtam, hogy hazudsz, de igenis pontatlan voltal. Van DVI-csatolo, ami atvisz audiot is. Csak kesobb javitottad magad, es onnantol hivatkoztal DVI szabvanyra. Amiben igazad is van. Az, hogy kozben uldozesi maniat fejlesztettel ki magadban egy velt es el nem hangzott kifejezes miatt (meghazudtolas), a Te dolgod, de ebben nekem szerepem nincs. Befejeznem ezert nincs mit, hiszem nem is kezdtem bele semmibe. Ha nem tetszett az elso hozzaszolasom hangneme, akkor nezd meg, milyen hozzaszolasra volt valasz - szerintem nincs okod panaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest