Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
ufonauta
üzenetére
Nekem van 2 vinyóm a laptopnál. Az egyik egy USB 3.0-s dockban lévő 3,5-ös vinyó külső táppal van amit dedikált usb 3.0-ba dugok mindig. 1db usb 3.0-m van és abban mindig ezt dugom csak. A másik egy 3.0-s külső 2,5-ös vinyó amit mindig 2.0-s usb-n használok a gyári kábellel. Azért dobálta mert nem volt neki elég az usb 2.0-n kiadott feszültség. Alapból 500mA-t ad ki de minimálisan kiadhat többet is. Nekem van usb-s feszültségmérőm így lemértem mennyit vesz fel. 580mA teljes terhelésnél amit kényelmesen kiad a laptopom is és a tv-m is 2.0-s usb-n.
-
King Unique
titán
válasz
ufonauta
üzenetére
Pedig az.

Csak, ahogyan a Windows (10) se egyformán jól működik minden hardver + driver párosításnál, úgy ezeknél is előfordulhatnak hasonló esetek. Sőt, USB-portok stabilitása is eltérő lehet egyik-másik hardveren. USB 3.0 esetében meg a vezeték nélküli kapcsolat is bekavarhat.
"3.0-ás vinyót dugtam a 2.0-ás portba.....azóta csak a saját portjába dugom mindegyiket"
2.0-ban okozhat gondot az elégtelen tápellátás, hosszú kábel is. Itteni adatmentő szakik nem véletlenül ajánlanak Y kábelt, vagy a nagyobb áramleadást biztosító 3.0/ 3.1 portokat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest