Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
cs.zs.
üzenetére
Annyira nem régi, kb 8 éves. 64 bites a rendszer is.... Ennek ellenére most jobban utánaolvastam és elég gyakori x évvel korábbi gépeknél, hogy a Bios nem támogatja az USB 3 bootot.
Külföldi fórumon is írták pár helyen.
"28 Nov 2019
Only issue I've had with USB 3 with computers over 2 or 3 years of age has been that the BIOS did not have support for booting directly from USB 3 devices while they did have built-in support for USB 2. The OS provided support/drivers for USB 3 devices after it had loaded."Ez lehet nálam is annál a gépnél és ezért működik csak oprendszerek alatt.
Nálam sem szégyen, ezért kérdeztem rá itt is és ezért vagyok elég régóta tag PH-n. Tini voltam, amikor regisztráltam. 🙃
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Path of Exile (ARPG)
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest