- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Socket AM5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
cigam #143798 üzenetére
Edition Windows 11 Pro
Version 21H2
OS build 22000.675
Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22000.675.0Minden kötelező Windows update telepítve van/volt mióta csak installáltam.
Node.js telepítő verzió: node-v16.15.1-x64.msi
Amit a net-en találtam és ehhez nagyon hasonló hiba: [link] -> ott van az alján a post, amiben az én esetemhez nagyon hasonló "kép" látható. Ilyen full piros Warning-os volt a Powershell ISE "legalja" és úgy tűnt, hogy ott meg is állt. Villogott az alján a kis kurzor, tehát lehet nem fagyott le (teljesen), de semmilyen billentyűre nem reagált. És láttam a TC-ben, hogy közben folyamatosan zabálja fel a helyet az SSD-n, hagytam egy ideig így, de amikor már azt láttam, hogy már kb. 7-8GB-ot biztosan "eltüntetett", akkor egyszerűen bezártam a Powershell ISE ablakot. Ott azt írják hogy kb. max. ilyen 3GB kellene csak ezeknek a plusz csomagoknak.
Azóta újra futtattam a Node.js telepítőjét és a "Repair" opcióval próbáltam rendbe tenni, az úgy látszott rendesen végig is futott (de az csak kb. 1 perc volt, ami közelében sincs annak ameddig az első telepítés tartott a Powerhell-es plusz cuccokkal, szóval ez nem tudom mennyit számít). Viszont a "tárhelyemet" az SSD-n ez sem állította vissza...
Hibaüzenetet meg honnan szedjek?
A Powershell ISE-ben próbáltam a Get-EventLog -LogName System -EntryType Error és a Get-EventLog -LogName System -EntryType Warning -al lekérni, de az tegnap előtt óta csak pár bekezdést írt ki és azok sem tűnnek relevánsnak.Vagy az Event Viewer-el esetleg? Ott pontosan mit és hogyan keressek ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux kezdőknek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- DUNE médialejátszók topicja
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest