Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- E-book olvasók
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem egészen tiszta amúgy ez a vl licenc dolog. Amit beidéztél szövegrész arra vonatkozik, amikor az eredeti vásárlónak több a licence, mint amire szüksége van és a felesleget továbbadja. De mivan olyankor, ha például az addig használt licencekre már nincs szükség és az első vásárló abból már egyet sem használna tovább? Amit linkeltem oldal azt írja, hogy egyesével is értékesíthetők a volume licencek is. Persze ki kellene keresni a bíróság azon ítéletét, ahol erre vonatkozólag írnak.
-
Sem te, sem más nem tudta még ezt bebizonyítani. Ha így lenne, már rég nem működne ilyen feltűnően és nagy volumenben ez az iparág. Persze tudom, ti azt hiszitek, a ms az áldozat, de egészen biztos vagyok benne, hogy a status quo neki sem rossz, nem véletlenül nem tesz semmi látványosat.

"nem jogosult arra, hogy a licencet megossza, és annak csak egy részét adja el újra"
De hát nem egy részét adja el, hanem az egészet, csak nem egyszerre.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest