- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dethroner #103500 üzenetére
Ráadásul a Wintogo is ugyanúgy lehet aktivált, vagy nem aktivált mint a sima telepítés, magyarán neki is kell valamilyen alap ami alapján beaktiválódik, avagy nem és ráadásul ez attól is függhet, hogy éppen melyik vasba dugtad be, ha oem kulccsal volt csak beaktiválódva. .... én a wintogo telepítésemtől emiatt megszabadultam és a pendrájvot már más célra használom.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
CirrMee
addikt
válasz dethroner #103500 üzenetére
A letöltött telepítőt tárolhatod, használhatod, de nem itt lép be a jogtisztaság fogalma. Az majd használatkor jelentkezik, amikor a vásárláskor kapott kulccsal aktiválod.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest