- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Intézőből? Kettőt kattintottam az asztalon és csá. Ott volt ez a cucc. De tökmindegy, mert gyakran akkor is felpörgeti a vinyókat, ha a Steam-ben elindítok egy játékot, pedig az egész steam szőröstül-bőröstül a C-n van, akkor is menne, ha a többi vinyót lecibálnám a gépről, de neki azért fel kell őket pörgetni, nincs elég indítás/leállás bennük enélkül is...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok.
Miért kell a Windowsnak a létező összes vinyót felpörgetnie azért, hogy a C-meghajtóként szolgáló SSD-ről megnyisson egy szöveges dokumentumot?
Köszi.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #35669 üzenetére
2. Navigate to the following location:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
Az gáz, ha a "Policies" mappában nincs "Explorer" mappa? Üres az egész...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hali.
Ki lehet valahogy kapcsolni az értesítést, hogy ne baxtasson folyton, amiért 20mega szabad hely van a vinyón? Eléggé idegesítő, és nincs mód a figyelmeztetésben megadni, hogy: "Szokj hozzá, mert archiv tároló."
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hi.
Elég érdekes dolgot tapasztaltam ma...
Törölgettem pár dolgot a meghajtókról, és a kíváncsiság kedvéért megnéztem az állapotokat a lomtár ürítése előtt.
A lényeg az, hogy mielőtt kiürítettem a lomtárat, a C meghajtón 10,5GB szabad hely volt. A lomtár ürítése után ez az érték 6,95GB-ra módosult...
Kérdés? Hogy voltam képes letörölni 3GB-nyi üres területet a meghajtóról?
Előre is köszönöm!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sub-ZeRo #4785 üzenetére
Nem divatolok. Azóta króm bétám van, mióta az első megjelent. Sose volt fent végleges verzió.
Tamás88: Majd ha lesz PS3, amin egér+bill kombóval tudok játszani Imperium Galactikát meg State of War-t, Recoil-t meg Ballistics-et, UT3-at meg Zuma-t, akkor meg fogom lépni, amit mondasz.
Addig sajnos semmi értelme, mert "úgyis kéne egy játékos gép is mellé"...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sub-ZeRo #4764 üzenetére
Köszönöm!
Muerte75: Pont az a lényeg, hogy nem akarok kézzel vacakolni. Akkor sikítson, ha tényleg van valami, de ne az explorer-t erőltesse...
Érdekes, addig nem volt fontos frissítés az IE9, míg nem telepítettem fel a Chrome-ot és téptem le a gépről az IE6-ost...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok.
Folyton zaklat a Windows, hogy egy fontos (lóf*t az...) frissítés telepítésre vár:
Windows Internet Explorer 9 x64-alapú Windows 7 rendszerekhezHogy tudnám én ezt páros lábbal kirúgni innen, hogy ne kelljen napi szinten nézegetnem az Update-et? Mert ugye az csak akkor jönne elő, ha valami van, de emiatt most folyton itt eszi a fene az óra mellett és "kiabál"...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...