Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
nbi
tag
Üdv! Én ezt úgy szoktam, hogy jobb klikk a system volume inf.-ra, majd properties - security, itt a system van benne mint aminek jogai vannak erre a mappára, na ide Add-dal hozzáadod a login neved(magadat), full jogokkal. Ez után már tudsz benne törölni, én általában az utolsó kettő ''rendszermentést'' hagyom meg - 2 mappa - a többit törölöm, volt már rá szükség, hogy vissza kellett állítanom a rendszert, mert pl. csak úgy elment a hang.
nbi
Aktív témák
Aktív témák
- Hardcore café
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xbox Series X|S
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest