Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joetlc
csendes tag
Nos, nekem az a problémám, hogy nemrég vásároltam egy Data-tec 3,5'' External Enclosure USB 2.0-ás racket. A problémám nem az usb 2.0-val van, hanem magával, a meghajtónak a telepítésével. Belenyomtam egy 40-es maxtort, de szntem ez nem baj. A telepítő cd használata után (usb storage és usb mass storage driver), a win98 kér vmi usb to atapi vezérlőt is, amit már százféle fajtában töltöttem le a netről, de csak egy sárga felkiáltójel áll mellette és nem hajlandó új meghajtót elém varázsolni!! Kérem mielőbbi segítségeteket!
Valaki küldött nekem egy linket egy Microsoftos Usb mass storage driverről (umss.exe), de elindítás után kicsomagolja magát a windows temp-be, aztán onnan semmi. Ha ezt másképp kéne csinálnom, hogyan használjam?
Az egész problémám ott kezdődik, hogy egy könyvtárban szeretném használni a szerkentyűmet, ahol a gépek újraindítás után mindent visszaállítanak és hiába telepít az ember. Egyes telepítők viszont nagyon rákérdeznek, hogy Restart Computer Now? Yes-No?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest