Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joetlc

csendes tag

Nos, nekem az a problémám, hogy nemrég vásároltam egy Data-tec 3,5'' External Enclosure USB 2.0-ás racket. A problémám nem az usb 2.0-val van, hanem magával, a meghajtónak a telepítésével. Belenyomtam egy 40-es maxtort, de szntem ez nem baj. A telepítő cd használata után (usb storage és usb mass storage driver), a win98 kér vmi usb to atapi vezérlőt is, amit már százféle fajtában töltöttem le a netről, de csak egy sárga felkiáltójel áll mellette és nem hajlandó új meghajtót elém varázsolni!! Kérem mielőbbi segítségeteket!
    Valaki küldött nekem egy linket egy Microsoftos Usb mass storage driverről (umss.exe), de elindítás után kicsomagolja magát a windows temp-be, aztán onnan semmi. Ha ezt másképp kéne csinálnom, hogyan használjam?
    Az egész problémám ott kezdődik, hogy egy könyvtárban szeretném használni a szerkentyűmet, ahol a gépek újraindítás után mindent visszaállítanak és hiába telepít az ember. Egyes telepítők viszont nagyon rákérdeznek, hogy Restart Computer Now? Yes-No?

Új hozzászólás Aktív témák