- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joetlc
csendes tag
Nos, nekem az a problémám, hogy nemrég vásároltam egy Data-tec 3,5'' External Enclosure USB 2.0-ás racket. A problémám nem az usb 2.0-val van, hanem magával, a meghajtónak a telepítésével. Belenyomtam egy 40-es maxtort, de szntem ez nem baj. A telepítő cd használata után (usb storage és usb mass storage driver), a win98 kér vmi usb to atapi vezérlőt is, amit már százféle fajtában töltöttem le a netről, de csak egy sárga felkiáltójel áll mellette és nem hajlandó új meghajtót elém varázsolni!! Kérem mielőbbi segítségeteket!
Valaki küldött nekem egy linket egy Microsoftos Usb mass storage driverről (umss.exe), de elindítás után kicsomagolja magát a windows temp-be, aztán onnan semmi. Ha ezt másképp kéne csinálnom, hogyan használjam?
Az egész problémám ott kezdődik, hogy egy könyvtárban szeretném használni a szerkentyűmet, ahol a gépek újraindítás után mindent visszaállítanak és hiába telepít az ember. Egyes telepítők viszont nagyon rákérdeznek, hogy Restart Computer Now? Yes-No?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóhifi
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest