Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnzy
tag
válasz
#54715584 #3455 üzenetére
Nekem csak EX2 Ultra-m, így csak arról tudok nyilatkozni;
Ezek közül bármelyiket lehet használni nem tükrözésre? Igen
Ezek kezelőfelülete mennyire egyezik meg a sima My Cloud szoftverével? Az EX2 felülete szinte majdnem megegyezik.
Van 2 HDD-m, amin már van adat, betenném őket egy NAS-ba, de külön szeretném elérni a 2 kötetet. Ez melyik verzió esetében lehetséges? EX2-ből nekem az Ultra-s van, ott most konkrétan így megy, ahogy írtad. Szerintem a sima Mirror illetve egy Gen2-es Mirror is használható tükör nélkül.
Amikor beteszem a 2 HDD-t, mindenképpen formáznom kell őket? Sajna igen, ez ilyen (más fájlrendszert ír rá a NAS)
A NAS-on futó szoftevr hová van telepítve? Van flash memória a NAS-ban vagy vmelyik HDD-re kell feltenni? Nem kell telepítgetni, mint az egyfiókosok esetén, flashben van benne. (Persze az első számú HDD-re azért odapiszkit egy picit, némi puffer, stb... de nem vészes.)
Mint írtam a fenti válaszok az EX2 Ultra-ra vonatkoznak, egy Gen1-es vagy Gen2-es Mirror ettől eltérhet, bár ha jól tudom a hardware-oldali erőviszonyokat tekintve nincs köztük jelentősebb eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest