- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
King Unique
titán
Ennek kár volt új topikot nyitni ,ezt valszeg zárni fogják.
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
v vmelyik formázás topicban tedd fel kérdésed legközelebb.
Újabb TV-k pedig tudják NTFS-t kezelni,de tied ugye nem,vannak gyárilag FAT32-es külsők is,pl.ADATA,SP,Samsung stb.,de ma már főleg windows-os használat miatt gyárilag NTFS-ek,ami ott kedvezőbb. Fura,h XP,Win7 nem engedi formázni,ez simán szokott menni...
Megoldás problémádra: a WD saját FAT32 formázó progija,ami gyárilag rajta is van hdd-n,v letölthető WD oldaláról is. (Passportnál nincs az oldalon a progik közt,csak itt Elements-nél találtam meg) Ha esetleg ez nem lenne jó hozzá,írjál PÜ-t és felteszem neked vhova holnap az enyémről.
Ha ezzel se megy,akkor passzolom... -
iminim
csendes tag
Üdvözlet.
Vettem egy WD 2,5" 500Gb USB-és My Passport winchestert, Sony HX TV-hez.Jelenleg NTFS-re van formázva.A TV csak a Fat32-őt fogadja el.. Nos az a helyzet XP-vel és Win7-el sem tudom formázni.Tud valaki valamilyen megoldást ? Vagy hasonló nagyságu winyót ami Fat 32-es.Vagy arra formázható ?Mert igy nem tudom használni.Lehet , hogy vissza kell vinni ?
Köszönettel..
Aktív témák
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest