- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
jjander
csendes tag
lenne egy szép problémám...
bizonyos wav file-okat nem játszik le a windows-om (igen elég vicces tudom) semmilyen playerrel...
namost jelentkező problémák - rise of nations -> semmi hangja nincs, silent storm sentinels -> zene és beszéd ezen kívül semmi hang ekkor kezdtem utánanézni és a játékhoz tarzotó wav file-okat nem játsza le semmi. (missing codec)
a gond csak az hogy a wav codec beépített a winbe ezáltalán semmilyen codec pack-ben nem igazán találtam ilyet.
tudna valaki segíteni hogy mit tudok ezzel kezdeni? win reinstall most nem fog menni sok adat van a gépen amit nem tudok kiírni DVD hiányában... esetleg gondolkoztam hogy a wav codec felelős file-okat valakiével lecserélem akinek ugyancsak XP SP1-e van. na de miket kéne lecserélni?!
előre is köszönöm!
Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest