Aktív témák
-
jjander
csendes tag
lenne egy szép problémám...
bizonyos wav file-okat nem játszik le a windows-om (igen elég vicces tudom) semmilyen playerrel...
namost jelentkező problémák - rise of nations -> semmi hangja nincs, silent storm sentinels -> zene és beszéd ezen kívül semmi hang ekkor kezdtem utánanézni és a játékhoz tarzotó wav file-okat nem játsza le semmi. (missing codec)
a gond csak az hogy a wav codec beépített a winbe ezáltalán semmilyen codec pack-ben nem igazán találtam ilyet.
tudna valaki segíteni hogy mit tudok ezzel kezdeni? win reinstall most nem fog menni sok adat van a gépen amit nem tudok kiírni DVD hiányában... esetleg gondolkoztam hogy a wav codec felelős file-okat valakiével lecserélem akinek ugyancsak XP SP1-e van. na de miket kéne lecserélni?!
előre is köszönöm!
Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest