Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #6910 üzenetére

Pár napja Terryt megpróbáltam egyedül, a végén a kis vombyk megöltek...
    Nem értettem, h miért, majd elkezdtem utánaolvasni.
    Revenantel mentem, alapból jó eséllyel nem tudja a tery sebezni, mesmer skin, etc...
    Szal. lődöztem, majd amikor sugárzott, akkor mesmer skin fel és be operátorba, elkezdtem leszedni a következő pajzsot, meg a kis vombykat. A végéig működött, ott túl sok vomby volt már és meghaltam "csak úgy". Amit nem tudtam, h operátor módban csak akkor sebezhetetlen a warframe, ha nincs aktív abbility. Nekem a mesmer skin duration még tartott, amikor operátorral lődöztem, így a kis genyák lehentelték revenantot...
    Közben formáztam is, meg Nezha-t nyúztam, nem tértem vissza a solo terryre, de gondolom így már menni fog. Nem szabad sok durationt rakni, a passzívja megvédi amúgy is, ha nem aktív a mesmer skin, akkor nem támadják, operátorral meg lehet őket darálni.

Ami fura volt, h a végére lettek vagy 20-an a kis vackok, pedig előtte is öltem őket. Csapatnál nem láttam ennyit, nem is értem, h honnan a rákból jöttek. :U

Opticor vandal rivenből critest szeretnék, már minimum 40k kuvát beletoltam (75 vitusért vettem 30k-t és volt is sok...) de még nem adta az igazit. AoE elég nagy, szerintem ezért nem lesz jó eidolonra. De ki kell próbálnom :)

Új hozzászólás Aktív témák