Új hozzászólás Aktív témák
-
defede
tag
válasz
MichaelSD #3898 üzenetére
Köszönöm a tippeket, megfogadom.
Pár kérdésre még tudnál válaszolni?
1. miért van olyan nagy különbség a frame-ek árában a marketnél (mindegyik az alap verzió)? Annyival jobbak vagy annyival nehezebb kifarmolni őket? Mindegyiknél megéri a prime verzió? A laderboardon láttam olyanokat akik (holott van nekik prime frame) a sima frame-ben töltik a játékidejüket.
2. van olyan frame aminél van 1 menekülő képesség (akár láthatatlanság, akár stun kivéve teleportot), valamilyen sebzésnövelő képesség, 1 erős aoe képesség + valami pajzs a túlélésre. Nem közelharci, nem a legjobb túlélő viszont folyamatos energy töltéssel kiemelkedő területi sebzést okoz? Vagy itt a képességek inkább támogatók és a sebzés legjavát a fegyverek adják le? Nem nagyon játszottam magas szintű karakterekkel ezért nem tudtam lelesni a taktikájukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest