Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Jah, ha a kis térképet kapod a magas tonyokkal, akkor nem érdemes öt kör fölé menni, pláne ha corpus... azok bújnak rendesen, a térkép meg csak néhány ellenfelet enged mindig be. Infesteddel ugyanez annyira talán nem gáz, bár borzasztóan unalmas várni rájuk, de legalább nem kell mászkálni, mert odajönnek a cryopodhoz. (Kivétel pesze, ha a toronyban spawnolnak, akkor menni kell.)
A másik defense térkép viszont penge, gyors... corpus-szal pöcsölős, de infesteddel tényleg jó. Arra a nagy térképre gondolok a hoooosszú összekötő folyosókkal, azon érdemes tovább maradni
.Rzrobot: Pluto-n elmentünk a 38. körig, lvl 150 infested ellen, mókás, igen
! Újítás alatt pedig a legújabb defense térképe(ke)t értjük! A többi az jó, a normál missziók... van egy corpus térkép, amit imádok... ott még mindig el tudok bámészkodni.
Stalker az random, gyorsan kell bevinni neki az utolsó adagot, mert eltűnik... elméletileg bp-t is dob, én még nem láttam tőle. -
RzRobot
tag
Tény, hogy a régi defense a múlté, de szerintem ezért lett kitalálva, hogy újra és újra játékban lehessen maradni! Minnél tovább maradsz annál többen vannak és annál erősebbek és persze akkor már nem igen bújkálnak! Nekem bejön az újítás! Persze nem vagyunk egyformák, ami nem gond!
Apropó, Stalker - ről valaki valalmit tud? Mostanság nem teázgattam vele! Mostanság nem nagyon aktív a srác! Ahhoz képest, hogy egyik Szombaton ( nem kamuzok ) 5x akart eltenni lábalól! Félóránkén megkeresett! Nem sikerült neki, bár nekem lehet, hogy összejött! Vagy valami hasonló! Akit érdekel írjon, felvettem videóra!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BMW topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.