Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Charlie
tag
Amúgy meg vagyok vele elégedve, nagyon brutális mély hangjai vannak. Én egy kicsit soknak is találom, de mivel külön lehet állítani ez nem probléma. A búgása sem vészes, csak közelről zavaró. A design is nagyon bejön nekem, szóval nem bántam meg, szerintem te se fogod.
Én a Ramirisnél vettem (www.ramiris.hu), ez nagyker de mindig találni ott valakit aki megveszi neked a vevőkódjára. Az ára így : 14500+ÁFA. Ja és nem sulinetes. -
Pá
addikt
A trafo búg és nem gáz, hallgass csak meg bármit, aminek trafóaja van az búg(általában).
De én is ilyet akarok venni már egy ideje, elárulod hol vetted? Illetve csak akkor érdekel ha sulinetben veted mert úgy nem találom sehol.
Meg az is érdekelne, hogy úgy általában mi a vélményed róla... -
gery03
senior tag
Nekem Altec Lansing 321 van, ami elvileg ennek az elődje.
Ha jól emléxem, akkor erre már én is figyelmes lettem, hogy a mélyláda búg. Nekem még most is szól, szal szerintem semmi gond, ez ilyen.
Nekem is halk nagyon, és csak csendbe hallani, tehát most nem kapcsolok ki mindent, hogy meghallgassam. -
bdav
őstag
nemtom, nekünk is bug az 5.1 ha áram alatt van. sztem normális. ja már több mint 1 éve ez van és semmi baja.
-
Charlie
tag
UP !
-
Charlie
tag
Esetleg ha van valakinek ilyen hangfala, légyszi halgassa meg.
-
Charlie
tag
Ja és a hang a mélynyomóból jön. A hátsó részéből.
-
Charlie
tag
Tegnap vettem egy ilyen hangfalat és kikapcsolt állapotban ad egy kis ''búgó'' hangot.
Főleg csak közelről hallható,na és persze csendes szobában.
Nem a hangszóró adja, valószínűleg valamelyik trafó. Ez normális vagy vigyem vissza ?
Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest