- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
Egy ismeros vett egy ilyen Volnaco tapot. A gep nagyon ritkan indul be, meg a post-ig sem jut el. Asus P4 S333, P4 1.7, 256 mega ddr, 1 vinyo es egy cdrom. Eleg konnyu kis tap, a +12V-ot ket amperrel kevesebbel tudja mint a lassan 1 eves Codegen. Most penteken vitte vissza cserelni, vmi kevesbe gagyira. Nem javasolnam senkinek ezt a tapegyseget.
-
Male
nagyúr
Az nem túl valószínű, hogy a kisebb érték a jobb (sőt biztos, hogy nem).
Azok a 2200 mikro farados kondik azért kisebb méretűek, mert valószínüleg jóval kisebb a feszültségük (ha jól emlékszem 16 voltosak talán - legalábbis ez az érték elég gyakori), mint a nagy méretűek, amik 200 voltosak. -
TitiRii
senior tag
a kedvedért megint szét feszitettem
igen
2 db 220mikro farad 200v kondi
kb 3 cm magas és 1,5 cm átmérüjü
a márkája:fuhjyyu
3 db tekercs van benne
1 nagy és 2 kicsi
a nagy kt-06 ye
a kicsik:
kt-01hm és kt-03 hm
kiváncsiságbol szétszedem a régi 250 es l&c tápm
na ok..
470 mikro farados kondik vannak a 250ws tápomban
akkor ez most hogy van?
kisebb érték a jobb?
mert itt a kis kondik 2200mikro faradosak
jöjön má valami elektronikai zseni és oktason ki
a tippem az hogy a 2 nagy az egyenirányito
egyébként ennek a mérkának hol találhato a honlapja? -
badbrother
aktív tag
Nekem is akartak egyszer adni egy Volcano mav-300-ast, azt mondták a boltban, hogy igazából Azona, csak ilyen márkanéven. Hááát...
Volt szerencsém összehasonlítani egy KME táppal, szerintem még annál is gagyibb, kevesebb alkatrész, és kisebb tömeg. Szerencsére nem passzolt bele a noname házamba, így viszavittem, és beruházok egy Chieftec-be.
Mindenesetre nem javaslom a használatát. -
boca111
tag
Sziasztok!
Nekem csak egy volcano billentyűzettl volt dolgom, de soha többé nem merek ránézni :(
Végül is ha ugy nyomkodtam, mint a lifthívó gombot akkor működött prohardver.hu -
TitiRii
senior tag
re
na amenyire tudtam szétszedtem jobban mondva a fedelet felhajtottam(nem akartam hogy a garjegy megésrüljön mert akkor már tuti a nyakamon marad
ránézésre elég korrekt az össze szerelés minösége és a hardver ellemek is
a hütöbordák a teljesitmény tranzisztorokon fenomenálisak
(az is hogy 6 db van belölük) jo minöségü hatalmas borda van rajtuk ami L alakban meg van hajtva
2 db 2500 mikro farad os nagykondit meg 1 vagon kicsit láttam
sok sok ellenállásal és tekercsel
(van 1 nagy és ha jol láttam 3? kicsi
az egész inkább 1 alaplapra emlékeztet mintsem tápra(zsufoltság felhasznált anyagok minösége)
bár egy dolgot észre vettem:
az egyik nagy hütö bordán a hövezetö pasztát valaki elkente és rajta hagyta az ujlenyomatát :) (nem én voltam)
vagy kézzel szerelik össze vagy valami más
de az tény hogy én bontottam szét elöször (már amenyire ez ''bontásnak minösül)
a ventirol még semmit sem tudok nem tudtam meglesni a márkáját és az egész tápot még mindig nem tudtam kiprobálni
de azt tény hogy rengeteg lapátya van a ventinek :)
(nem 5 mint a vargáné és társa tápokban
a boritása horganyzot lemez ami nincs fényezve
p4 es táp(van rajta még 2 ****ás) de ez engem nem érint AMD rulz :)
eddig inkább néz ki jo minöségünek mint gagyinak...
igaz hogy nem thermaltake gyártmány mint azt gondoltam
hanem ez ''Volcano'' csak eddig erröl a márkárl semmit nem találtam.. -
WaterLo
aktív tag
Szerintem is érdemes márkás tápot venni, annak ellenére, hogy nekem még nem ment szét ilyen alkatrészem. Volt már DTK, X (talán Acorp), most Codegen, a kövi egy Chieftec lesz, amit másnak is ajánlanék, most pontosan nem tudom, de egy 300W-os példány szerintem megfizethető sokmindenkinek, ráadásul örök garancia van rá.
-
TitiRii
senior tag
hy
enyire szar lenne?
mint hütö ugy tudom jo csak hangos kicsit
egy azona 400w táp helyet kaptam
a gépem kb 2 honapja vágodot ki táp hiba miatt (jnc)
pontosabban nem is a táp hibája volt ugyanis a szerencsétlen 250w táp halytot egy kg7 et
egy 1.8xpt
(+ vinyo/cdrw ddr ram lan 5.1 hang)
és mikor mellé vettem egy gef4 ti 4200 at akkor kakukk
alaplapnak valami baja lett mert az agp portba akármien vgat raktam sipolt hogy nincs vga benne de ahogy mozgattam benne (néha izombol) és nyomkodtam a reszetet hol volt hol nem..
a vga meg rá 2 hétre halt meg
na most nem sok választási lehetöségem volt..
cserélték a vgat egy ugyan olyanra (inno3d)
az alaplapot is cserélik elvileg nem sokára
és egy tápot kellet volna vegyek
de csak ezt tudtam szerezni per pill
lassan gondolkodok azon hogy ugy ahogy van eladom az egészet a gecbe...
lassan negyed éve nem hogy használni tudom a gépem de egyre rosszabb lesz..
fogom veszek egy tvt meg egy ps2 azt anyi :)
tehát akkor mit tanácsoltok mi legyen a táppal?
nem tudtam még bekapcsolni alaplap hiján -
Zoz
őstag
Levélnehezéknek pl kiváló... de én nem raknám be a gépembe, még akkor se ha fizetnek érte! Vargáné és tsa,JNC,stb kategória, annak is az alja...
Sajnos volt szerencsém egy adag ilyen Vulkánhoz, az a jobbik eset ha már gyárilag szar, és el se indul, a rosszabbik, ha működik valameddig, és aztán pusztul meg a géppel együtt... Eddigi tapasztalat: 2 héten belüli elhullási arány 50%... -
Male
nagyúr
Ja azóta láttam Volcano billentyűzetet, ez alapján mindenfélét gyártanak, de a billntyűzetük a legolcsóbb fajta a boltban ahol láttam.
-
Male
nagyúr
Én majdnem vettem egy ilyet. Nem azért nem vettem meg, mert valami bajom van vele, hanem mert a boltban át akartak verni, és ezért otthagytam nekik az egész megrendelést, amiben benne volt ez a táp is.
Az a nagy Volcano felirat nem tűn túl márkásnak, de ettől még lehet jó. Ja egyébként egy JNC tápot kaptam a másik helyen, aminek meg nem ment a ventije, szóval lehet, hogy jobban jártam volna a Volcanoval.
Akinek már ment tönkre tápja (és vele a gépe), az azt szokta állítani, hogy csak márkás tápot érdemes venni. Szerintem ez nem az, de lehet, hogy tévedek.
Próbálj belenézni. Ha össze vissza van csöpögtetve ragasztóval, vagy az alkatrészek össze vissza vannak rajta (nem egyenesen állnak, stb), vagy a ventije feltünően márkátlan (esetleg kis öntéshibákkal), akkor szerintem inkább ne használd. -
TitiRii
senior tag
hy all
ugy hozta a sors hogy kezembe került egy ien tápegység
ki mit tud rola?
mint márka,mint tápegység?
enyit tudok rola:
3.3v - 14a
5v - 30a
12v - 8a
esetleg menyit ér egy ien?
Aktív témák
- Napelem
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Vanguard
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest