Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
csak egy hdd led van... erre kösd rá.. elvileg van egy hosszabító azon a vackon... mármint a venti csatlakozóján, h rálehessen kötni a ház ledjét is... Suspend LED az nem tóm mi.. tedd fel a kérdést itt: Bővebben: link
-
-
Old Death
senior tag
-
Jagamo
csendes tag
hello
kis infót kérnék én is.
volcano 9-es hűtőm van és NF7-es alaplapom, amihez sajnos nincs könyvem.
ha valaki tudja, h hova lehetne rádugni a hűtő ledjeit, h világítson, az kérem segítsen! folyamatosan kéken, pirosan pedig a hdd írásakor kéne villognia.
-
danzi
tag
Nekem is Volcano 9-em van, am nekem nem fujja a hazba se be se ki a levegot semmi... Volcanot pl lehet szabalyozni kezzel, de van egy nagyon fasza util, a speedfan, amivel lehet allitani a ventiket... nem tudom, hogy az ujabb lapokat tamogatja-e, nekem most epp nforce2-es lapom van, de me'g nem probalkoztam venti allitgatassal....
-
realist
őstag
azt szeretném megtudni, hogy a hűtőm(Volcano 9) jobb teljesítményre képes e, ha nem ráfújja a procira a levegőt, hanem éppen ellenkezőleg tesz(ha igen akkor ezt, hogyan lehet megoldani?)
[Egyébként a házban(Azona CS-9950P4) a procival kb. egymagságban van egy venti ami kifelé tolja a levegőt + még a közel jövőben veszek előre egy házhűtőt ami befelé fúja tolja a levegőt, remélem így jobb lesz a hűtés…![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)