Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
itanczos #21865 üzenetére
Most kipróbáltam a SIPGO-t, és nekem is rejtett számot ír. Egyelőre nem jöttem rá hogy lehetne működésre bírni.
A beépített androidos sip kliens, a csipsimple, meg a zoiper pl úgy működik, hogy az azonosításhoz használt felhasználónévhez/authentication username-hez (kliensenként eltérő lehet a megnevezése) kell beírnod a dellmont-os felhasználóneved, a normál felhasználónév lehetőséghez meg a telefonszámod, amit ki szeretnél jelezni (ennek ugye megerősített számnak kell lennie).
De a SIPGO-ban nincs ilyen autentikációs felhasználónév lehetőség, ezért nem küld ki számot. CineDOG1 valószínűleg csak az olcsomobilhivassal, vagy más voipinfocenteres szolgáltatóval használhatta a sipgo-t. Náluk még csak meg sem kell erősíteni a számot, a sip settings-nél beírod a számot, és azt küldi ki. Hirtelen kevertem a kettőt, azt hittem hogy a dellmont-nál is így működik, de aztán eszembe jutott, hogy pár éve, talán 2, változtattak a dolgon, és csak az autentikációs felhasználónévvel működik normálisan.
Ha rákeresel, láthatod hogy pár éve sakkoztuk ki ezt a dolgot.Hozzáteszem, ez az androidos sip-es dolog, iphone-nal nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest