Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Powerbank topik
- OLED TV topic
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Az utóbbi pár napban haldoklik a vodafone-os postafiókom. Üzeneteket tudok róla küldeni, de fogadni semmit... A fiókom természetesen üres, hibaüzenetet a küldő nem kap...
Valaki tapasztalt hasonlót az utóbbi időben, vagy forduljak az ügyfélszolgálathoz bizalommal?
-
Bernardo20
őstag
válasz
Bernardo20
üzenetére
most jött az sms,hogy tévedésből vonták le 2szer a 375ft-t és jóváirták!
szerencséjük van!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bernardo20
őstag
ja és ma reggel meg 2x vonták le a joker plusz 375Ftus előfizetési diját. 2 sms jöt!!!

irtam is az ügyfélszolgálatnak,hogy csináljanak valamit,mert különben rájuk boritom az asztalt. nem vagyok ideges természet,de ez már több a soknál!!!!
-
Bernardo20
őstag
igen.nállam is ugyanez volt. Szerettem volna előfizetést kötni(kártyás vagyok 6éve) és közölte velem az eladó,hogy oké de 20k-s kaukció....hát mondom,akkor rohadjon meg az egész, és tényleg nem tudják,hogy a gép mit néz és,hogy dönti el. nagyon ideges voltam és vagyok. Most vetethetem meg anyámmal de az se garancia,honnan tudjuk,hogy neki nem kell fizetni kaukciót! nem értem miért éri meg a vodának!!

-
Szerettem volna vásárolni egy k700i-t előfizetéssel (16K), erre kihozták, hogy fizessek 20K letétet.. Hogy képzeli ezt a vodafone????
És az eladó nem tudja megmagyarázni hogy mire fel

Soha többet egy fillért nem fizetek nekik az biztos.. -
shev7
veterán
A Vodafone újra kitett magáért.
Vettem kedvesemnek május 19én telefont. Számolgattunk előtte sokat, és úgy döntöttünk, hogy a Vodafone 90 megfelelő neki. Az én nevemre vettük a telefont hátha így nem kell depositot fizetni (ő még nem dolgozik) de kellett. Mindegy, kifizettük a 40ezer forintot, végülis úgy is visszakapjuk. Elmondták, hogy az első 3 számlát be kell fizetni, aztán vonják a depositból. Szept. 8.-án megjött a 4. számla, a számlán fizetési határidő szeptember 9. Mondom, itt valami nem okés, hívom az ügyfélszolgálatot, ahol a hölgy nagyon kedvesen elmondja, hogy nem kell aggódni, átállásban van a rendszer, tudnak a problémáról, a fizetési határidő 19. Mondom de azért aggódom, mert ezt már a depositból kellett volna vonniuk. A válasz: a rendszernek az a része még nem működik. Mikor fog működni? Nemtudják. Valószínüleg a következő 1-2 számlát még be kell fizetni, de nem tud biztosat mondani, mert erről nem értesítették.
Mivel éppen pénzszűkében vagyok nem esik jól, hogy erre is kell költeni. Tudom, az ügyfélszolgálatos lány nem tehet semmiről, ezért gondoltam, hogy inkább meglátogatom őket, van értelme? Meg szoktak ijedni a fogyasztó védelem emlegetésétől? -
Mosqu!to
addikt
Lenne egy kérdésem:
Van egy Vodefoneos telefonom, és meghibásodott, de még van rá garancia. Feleslegesen nem szeretnék elmenni egy boltba, hogy aztán elküldjenek a márkaszervízbe, ezért inkább kérdezek. Telefonáltam is, de persze no answer. Szal elég, ha beviszem egy boltba, vagy inkább vigyem a márkaszervízbe? Ugyanis nem tudom, hogy utóbbiba csak maga a voda viheti e a telefonokat, vagy magánszemély is mehet oda vodás garilevéllel? -
Rick
tag
nekem vegyes érzelmeim vannak a céggel kapcsolatba. Vitamax duóm van, havi kb. 10 rugó érkezik rá, mert sokan hívnak '' máshonnan''. A múltkor bekapcsoltattam a GPRS WAP-ot, gondoltam körülnézek erre arra. Asszem 375 pénz volt. Wapoztam kb. 45 percet, majd még aznap 10-15öt. Javarészt csak böngészés volt. Másnap reggel még használtam kb. 10 percet. Ezt követően jön egy sms, hogy túlléptem a forgalmi korlátot, ezért levonnak még 400 forintot, majd jött még egy sms, hogy egy másikat is, ezért megint lekarmoltak pénzt. Nagyjából egy ezresbe került a valamivel több mint egy óra wapozás. Küldtem is gyorsan az sms.t, hogy köszi, soha többé. Hát elég érdekes....és csodálkoznak, hogy a WAP nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, kevesen használják.......
-
Calogero
addikt
A baratnom venni akar egy telefont Vodas elofizetessel (70FT 2ev).
Mivel neki jobban bejon az en telefonom ezert cserelni akar velem.
Kerdes mukodni fog-e?
Nekem kartyafuggetlen telefonom van Vodas feltoltos kartyaval. -
arpi6k
addikt
Senki?
Mind1, felhívom az ügyfélszolgálatot... -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Ma megrendeltem a GPRS WAP szolgáltatást. Amikor csatlakozni szeretnék, kiirja hogy nem tudja azonosítani a számom, ezért írjam be a tel számom, ill. egy kódot. A kódot honnan kéne tudnom?
Amúgy Vitamaxos vagyok, ha ez számít valamit. -
Predator...
tag
Üdv.
Ma viszem Vodás se k700i-met szervízbe...természetesen garis....mikorra várható a javítása?? csütörtök est utazom el...és sürgős lenne(persze ez utóbbi kamu de nekik nem kell tudni)
az a lényeg h számíthatok rá kb csütörtökön?? vagy naggyon max péntek
Köszöntem! -
Vilmoskorte
tag
Ki ismeri a Volume 100 csomagot részletesen? Kellene róla minél több infó. A csomag nem publikus, mszp-s, de lehet tudok szerezni
Előtte akarok egy kicsit tájékozódni. A Voda csajszi nem tudott nekem bővebb infót adni
-
B-L-A-C-K
titán
?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok nem tudja valaki ha van egy duett kártyám és lejárt a 2 év lehet kihozni arra telefont ujra 2 év meghoszabbitással vagy duett kártyára nem?
-
''Tisztelt ügyfelünk. Technikai probléma miatt véletlenül kétszer vontuk le az egyenlegéről a Joker plusz havidíját. Ezért most 375 Ft-ot írunk jóvá az egyenlegén, és szíves elnézését kérjük''

vodafone...
-
gyurc
aktív tag
mod bezarta uj topicomat, hath lassuk itt hatha idenez meg valaki:
Tehat ismet a legjobbakrol beszelunk!
En tenyleg megbiztam bennuk valamilyen szinten, hiszen business csomagot is odavittem hozzajuk(kar, hogy nem flottas lettem..)
Szoval kozoltek, fizessek be 60 ezret a megnovekedett szamlaforgalmam miatt(hogy a mivan?)
Megkerdeztem, miboljott ossze.. Valasz : ''nemtudjuk megnezni nem lezart szamlanal'' Es akkor hogyamivan?
Kertem reszletezot(600 milliard eves papirmunka, es hurra, allitolag majd kapok, persze ha kijott a nem felhavi 60ezres, hanem a teljes szamla).
Jah es ezt allitolag ket het alatt dumaltam le...
OKE , tehat most fizessem be, es majd valahogy igazolkom, hogy nem is beszeltem annyit, es visszakapom a penzemet?
vagy micsinaljak? -
ALI_G
veterán
Szegeden nincs térerőm a szobámban, most vettem észre, csak a telefonom zakkant meg? vagy másnak itt Szegeden - tarjánban??? Telefonálnom kéne, meg SMS-t küldeni, de nincs térerőm, kibe kapcsoltama telót de akkor se
-
gyurc
aktív tag
ti hogyan tudjatok, miert nem tudok venni business csomag melle reszletre telefont?!?!?!?!?!
-
HDN01
tag
Az anyukám hívta a barátnőjét (a szomszédfaluban lakik mármint a barátnője) itt van tőlünk 300 métere a Vodafone torony de a szomszédfaluban már nem lehet veni 2 hely van nekik a házbanahol van térerő a nappali sarok
és a garázs elötti 5 beton kocka de ottis csak 3-as a térerő
Pedig a torony 1km-re van a T-MOBIL tornya tőlünk 2km-re van és néha eléri az 5-öt a térerő
-
HDN01
tag
Az anyukám hívta a barátnőjét (a szomszédfaluban lakik mármint a barátnője) itt van tőlünk 300 métere a Vodafone torony de a szomszédfaluban már nem lehet veni 2 hely van nekik a házbanahol van térerő a nappali sarok
és a garázs elötti 5 beton kocka de ottis csak 3-as a térerő
Pedig a torony 1km-re van a T-MOBIL tornya tőlünk 2km-re van és néha eléri az 5-öt a térerő:_) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Budaörsön sajnos minden keresztülmegy. A vodás dolgok biztosan. Ha bemész, akkor sem fognak tudni ott helyben számlát adni. Mindenképpen hívd fel őket.
Hát, figyu, benne van az ASZF-ben, hogy a kiállítás napjától számított 8 napon belül köteles vagy jelezni, ha nem kaptad meg. Ennyi.
Egyébként ha a gázszámla nem jön, azt is neked kell intézned. Nem tehetnek róla, ha elküldik, és nem kapod meg
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát figyu. Az előfordulhat, hogy anyukád a helyi postáról hazahozza, de súgok valamit:
A Vodafone nem viszi ki mindenkinek a helyi póstára. Érdekes dolgok történnek a posta budaörsi központjában. Egyébkétn miért nem hívod fel őket? Vagy dobj egy mailt nekik. 1-2 nap alatt arra is válaszolnak! -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tudod, a számlát nem ők viszik neked házhoz. NEm tünt még fel, hogy nem egy pirospólós emberke csenget vele?
A tipp:
Mit teszel, ha mondjuk nem jön villanyszámla 2 hónapig? Gondolkozol azon, hogy elfelejtettek?
Szépen hívd fel őket, és kérj egy másolatot, különben hamarosan lelövik a kimenőidet! -
ozirisz
tag
Nem tudom hogy mi van a Vodával, de multhónapban nem kaptam számlát
. 13-án zárolják és 24-én szoktam megkapni ez így ment egy évig most nem tudom hogy mi van. Remélem nem később zárolnak mert akkor tuti, hogy átléptem a 200MB-ot. Valakinek van valami ötlete esetleg tapasztalat? -
ragazzo
őstag
A voda 90-nlél nincs plusz díj,de mivel a havidíjat előre kell fizetni,és mondjuk törthónap van,így előfordulhat hogy még kiszámláznak egy ilyen összeget is.Ezért valóban jobban megéri számlazárás környékén váltani csomagotHa van egyéb kérdésed,dobj egy mailt,mert ebben tudok segíteni.
-
Monya78
veterán
Hogyisvan?
Vodafone 90-es csomagnál a lebeszélhető 2880Ft mellett van egy 1250Ft-os havidíj is.... -
Monya78
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Köszi a választ!
Két éveset kötöttem
Másik:
''Számlaértékelő kérdezz felelek''
''....Díjcsomagváltás utánni első számláján szintén egy részhavi (a korábbi díjcsomag árazása szerinti), valamint egy teljes ( a következő időszakra vonatkozó, új díjcsomag árazása szerinti) havidíj összege található.
Ezt most hogy értelmezzem??? Olyan lesz mint a legelső számlánál nagyobb összeg jött ki mivel előre ki kellett fizetni a következő hónap előfizetését??
Hogyha váltok most egy plusz hónapot megint ki kell fizetni???
A számlazárás időpontjában kellene váltanom??? -
Monya78
veterán
2004. augusztusban lettem előfizetéses a vodafonnál, most átválthatok másik előfizetéses csomagra???
Amikor kötöttem a szerződést úgy rémlet mintha azt hallottam volna hogy havonta is váltogathatok csomagot...
Valahol meg azt hallottam hogy egy évig maradnom kell az első csomagnál...
Most melyik az igaz??? -
nakrisz
tag
Én is érintett vagyok a dologban, nekem is 15-én jött az SMS
, hogy mától más díjcsomagban találom magam. Szerintem nagyon kevés aktív party-s lehetett, gondolom ezért szüntette meg a voda ezt a díjcsomagot. Nem hiszem, hogy üzletpolitikai döntés lenne (ergo ''hatalmas'' veszteséget termelt volna), inkább adminisztrációs nyűg lehetett. Bár nem tudom, hogy a számítógépnek, ami a forgalmat számlálja, mennyire megterhelő egy-két plusz díjcsomag 
Mondjuk lehetett volna elegánsabban is, nem aznap délután szólni, hogy figyu, reggel óta másképpen ketyeg a számláló...
Ja, a félperces (esetleg perces) számlázási egység kicsit durva lett volna. Ebben a díjcsomagban hétköznap 8-16-ig 140(!) Ft. volt a percdíj... Ezenkívül viszont bármelyik hazai szolgáltató felé 32 Ft, egy SMS bárhová 20 FT. Meg volt valami péntek, szombat esti bulitarifa...
Bocs, egy kicsit hosszú lett... -
ragazzo
őstag
Manapság már vannak nagyon jó flottacsomagok,amik sokkal jobbak mint egy feltöltőkártyás csomag.Minden szolgáltató érdeke,hogy minnél több előfizetéses ügyfele legyen,mert belőlük lehet megélni.
-
Soma01
veterán
Igen én is erre gondoltam. Nem tudom jelen esetben (party) minek örültek volna jobban az ügyfelek! Pl. egy egyperces v. félperces számlázás sokkal alattomosabb lett volna szvsz. A régi Pannonos csomagok meg így félperc alapon, nem igen hiányoznak senkinek és a Party sem hiányozna ha félperces lenne!
De 1 szó mint 100, 1db SM tuti belefért volna minden Party-s ügyfélnek! -
Soma01
veterán
-
ragazzo
őstag
Szia Soma!
A Voda mindig különféle médiákban jelenteti meg a változásokat (Népszabadság,stb),illetve az illetékesek megkapják a mailt (dealerek).Nekik lenne a dolguk,hogy az ügyfeleknek megfelelő tájékoztatást nyútsanak.Persze a vodának se kerülne semmibe néhány sms-t szétdobni. -
a www.vodafone.hu oldalon a vitamax online menüpontban ingyenesen lehet megnézni az egyenleged.
sőt, feltölteni is lehet, és tarifacsomagot váltani is...
-
Soma01
veterán
Ilyen egyik szolgáltatónál sincs! Sőtt az egyenleg lekeérdezés is mindenhol pénzbe kerül, talán a Pannon-nál lehet ingyenesen is megnézni a neten. SMS-ben viszont mindenhol kb.40-50ft/alkalom a lekérdezés.
Nekem is jó lenne, örülnék neki ha ingyenes lenne, legalább a neten keresztul v. wap-on! -
Monya78
veterán
Létezik Vodafonos előfizetős ügyfelek részére INGYENES egyenleg lekérdezés??
1751-es szám ugye pénzbe kerül...
A Vodafone.hu oldalról pedig csak a vitamaxosok kérdezhetik le ingyenesen... -
Monya78
veterán
-
Monya78
veterán
Srácok a Hívásértesítőt sikerült beélesíteni...tehát ha ki vagyok kapcsolva, és próbálnak hívni akkor miútán visszakapcsolom a készüléket kapok egy SMS-t hogy ki próbálkozott hívni...
Kérdés: A szolgáltalás ingyenes!! De a kapott SMS-ért sem kell fizetni???? -
j.bravo
addikt
Érdekes, engem felhivtak (dettó party-m volt), kétszer is, egyszer még januárban, utána február elején. Csak egyszer se tudtam még hirtelen dönteni, meg dolgozni kellett...
Viszont egyik se olyan jó, mint a party volt... jóóó, van másodperc alapú csomag (sima vmax), de nem jó a percdij, ahol jó, ott perc alapú... esne beléjük a franc. -
deedee
őstag
mivel chellom van,felmondtam az előfizut a kártyára és átállittattam vitamaxra,így megmaradt a számom.viszont kúrva szar lett a térerőm,állandóan megszakad beszélgetés közben a térerő pillanatokra.a vitamax hívástovábbítás más rendszeren menne mint az előfizus??vagy mi a fene van??
-
hát nem is tudom. ahhoz képest, hogy hány önreklám-sms-t kapok tűlök, hogy (rendeld meg ezt meg azt a szolgáltatást, válts erre meg arra!) egy sms-t igazán küldhettek volna, időben.
mint ahogy a percalapú számlázás bevezetésekor is tették a citamax city-vel. Akkor 1 hónappal előtte szóltak. -
Soma01
veterán
Közleményt adott ki a Voda, az persze nem szép dolog, hogy neked nem szólt. De sajna egy szolgáltató se szól minden (feltöltőkaris) ügyfelének egyenként, hogy most nemsokára áremelés v. át fogunk tenni más csomagba...
Sajna ez van, közzéteszik egy közleményben és ha nem olvasod, akkor magadra vess.
De az azért érthető, hogy egy közleményt nem kötelességük kiküldeni SM-ben mindenkinek! -
hát azért tök más és tök másra való a kettő...
egyébként én eddig elégedett voltam a vodával, (két kártyám is van, az egyik egy joker plusz, a másik ez a party, a joker plusz továbbra is jó), csak ez most nagyon nem tetszett.
legalább szóltak volna előre, mittudomén 1 héttel korábban...
éreztem én, hogy péntek-szombat este még pofáznom kellett volna sokat... (bulitarifa)
na mindegy, nem lesz többet ilyen. -
évek óta tartok egy második telefont is az évek óta nem kapható vitamax party kártyámnak.
nos, ma kaptam délután 14:40-kor egy sms-t a vodafontól, hogy holnaptól megszűnik a tarifacsomagom, és át leszek sorolva síma vitamax-ba.
ez aztán a korrekt, pontos ügyféltájékoztatás, hogy kapják be....![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_reclamao.gif)
na mindegy, még van rajta 3e Ft, lebeszélem, aztán többet nem töltöm fel. -
deedee
őstag
hát nem tiltottak le.....Simán kiszámláztak még egy havi gprs-t.kb 1 vagy talán 2 mb-al léphettem túl véletlenül,csak nem vettenm észre./csak most a számlánál../Nem a plusz pénz zavar,hanem hogy szartak figyelmeztetni vagy értesíteni és ezáltal nem használtam ki a plusz 200 mb-ot ami ugye ki lett fizetve.azért lehetnének kissé figyelmesebbek is az egyszerü userrel!!!!
-
escie
őstag
jaj, dehogyis.
többet kell fizetni. aztán majd 500Mb-nál van megint egy határ, aztán 1Gb, és azután megkezdett Gb-onként 17.000(nem írtam el, tizenhétezer)Ft
én általában 500 felé megyek...
reklámok:
hát ha neked ez vicces...
inkább legyen egy reklám jellegtelen, mint ilyen agresszív, visszataszító valami...
van akire ez hat, sajna sokakra. egy reklám mutassa be a terméket, ne burkoltan lehülyézzen, ne a konkurenciát támadja...
nem tudok jobb szót: tenyérbemászó, az én zsebemben nyílik tőlük a bicska. kezdve a bunkótahó taxistól, az elmegyógy matektanárig, és a társaik. nálam elérték azt a srácok, hogy ha sokkal olcsóbban nyújtanak valamit, akkor sem fogok még a bolt közelébe sem menni. a boltban való kiszolgálás minőségéről nem beszélek, ez messzire vezetne.
Digital:
igen a tmobil reklámokban (is) egyetértünk. olyannyira jellegtelenek, hogy most hirtelen fel sem tudok idézni egyet sem.
------
arról mit tudtok, hogy ha lemondom a szerződést, mi lesz a telefonnal? kártyafüggetlenné kell tenniük?
[Szerkesztve] -
Tuninger
addikt
Kérdés: van 1 vodefone kártyám (Vitamax Joker) és úgy nemigazán használtam az utóbbi időben, amikor egyenleget akarok lekérdezni akkor bemondja hogy ''az ön kártyája lejárt''. Ugyanakkor tudok rá SMSt fogadni. Fel tudom még ezt a kártyát tölteni?
-
Digital
addikt
Van humorérzékem,szerintem nem is kicsi,de egyszerűen idegesít a voda a bárgyú reklámjaival
Térerőről meg csak annyit,mikor megyek románba a határhoz vezetó úton(kb 10 km) csak a T mobile él
Voda meg sem nyekken! Akkor ki lakik barlangban
Mod: Ha valaki meg akar győzni hogy az ő általa forgalmazott sz@rság nekem milyen kib@szott jó, elöbb ''szólítson'' meg normális hangnemben
A T mobile reklámjai meg egyenesen hányingert keltenek bennem
,de inkább a ''hepi'' érzés mint a lenézés....szerintem
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
egy kicsit más/de kapcsolódó/ téma:ha túllépem a 200 mb-ot akkor mi van?letiltanak vagy dupla havidíjat akasztanak le rólam?
-
Shim
őstag
idézet a konkurens laptól, az előbb linkelt cikkből:
Dr. Baranovszky György, az OFE jogi és tanácsadási vezetője elmondta: azok az előfizetők, akik az adatforgalmi korlátozás bevezetése miatt hagyták ott a mobilszolgáltatót és az egy éves hűségszerződést emiatt bontották fel, az elbukott letéti díjat immár jogszerűen visszakövetelhetik.
Pont. Ha nem mondtad fel, akkor nem kapsz pénzt. -
escie
őstag
de most tényleg...
mit lehet tudni erről a dologról? mert nekem elég ködös...
csak annak adnak vissza pénzt, akinek emiatt az emelés miatt kellett felmondania a szerződését?
nemtom, az én igazságérzetem azt mondja, hogy a különbözötet vissza kéne fizetniük. persze, szép álom...
a sajtóban mejelenő dologról tudtok valamit?
hol fog mejelenni? mikor? esetleg már lemaradtam róla? -
deedee
őstag
up,csak hogy ne haljon meg a topik,mert továbbra is kíváncsi vagyok a részletekre.ha pénzt nem is adnak vissza ,a korlátlan gprs már jó buli lenne.persze azt meg megtehetik,hogy pofátlanul felemelik a havidíjat....
-
Digital
addikt
Na meg az új reklámuk....''vagy barlangban laksz?'' ANYÁTOK!!!!!!!!!!!
-
escie
őstag
Bővebben: link
ezt olvastátok már?
-
deedee
őstag
hé!ne hogy már meghaljon a totyik!!!engem érdekelnének még fejlemények,ha esetleg valaki tud valamit...
-
deedee
őstag
tud valaki még valami konkrétat erről a dologról?
jó néhány hónapot végignyomtam gprs-el és nem lenne rossz buli visszakapni a lét...
-
deedee
őstag
olvastam a belinkelt cikket az indexen.nem pontosan értem....Tény,hogy azért vágtam bele annakidején az előfizetésbe,mert korlátlan adatforgalmat ígértek.most meg 200 mb......Akkor most visszakövetelhetem a lóvémat,mert korlátozták a forgalmat?felhívom a vodát és szépen kéregetek???????????vagy mi???
-
PEPE85
senior tag
Sok már a hozzászólás, engem az érdekelne, hogy egy újabb típusú telefonnal hány k-val megy a net? Lehet útközben nem lenne rossz, de még azért gondolkodom, kérem írjon az akinek VodaNet-je van, köcce.
-
Digital
addikt
Bővebben: link Szerintem ez mindent elárul a Vodafone-ról! Érdekes módon elég sok bírósági ügyük van!
-
Monya78
veterán
Létezik hogy a vodafonos előfizetősők, az első évben nem válthatnak csomagot???
-
-
sh4d0w
félisten
válasz
Fade_Away
üzenetére
Ismerősöm ezt úgy csinálta, hogy bement a Vodkafonhoz, hogy nincs térereje, erre mondták neki, h azért nincs, mert a földrajzi adottságok leárnyékolják az adótornyokat. Srác erre megemlítette, hogy a Westel (akkor még az volt) nagyon szívesen tenne oda nekik egy tornyot, ha átmennek hozzá... Vodkának több se kellett, kipakolta az adótornyot.
-
Monya78
veterán
Kijött az első vodafonos előfizetéses számlám (Rock 'n Roll Max)
Érdekessen nagyot néztem hogy, most kaptam egy részszámlát 19 napra + előzetesen ki kell fizetni a következő hónap előfizetés díját...
Ez érdekes... most mindig egy hónappal előre kell fizetni???
Ez már a második sunyi húzása a vodafonak amit előre nem árul el.... (az első a készülék vásárlásakor a kalkulációs díj 20.000 ft, amit elvileg majd le lehet beszélni...) -
szasza_xp
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Engem is, mert én T-mobilos vagyok, a haver volt vodkás

-
szasza_xp
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Aztán a független készülékkel is ezt játszotta

-
Fade_Away
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
3 külömböző készülék ugyanaz a hiba....
nekem nokia3200 egyébként. -
Avicularia
veterán
válasz
szasza_xp
üzenetére
ez lehet akár a telcsi hibája is
nálam az volt ,nekem SE T-610 ,asszonynak Samsung T-100
mindkettő voda kártyával használva
sokszor mondták neki ,hogy nem elérhető,néhányszor teszteltük és tényleg úgy is volt , a hivott szám nem kapcsolható
csak az volt a furcsa hogy egymás mellett az asztalon a két teló,egy harmadikról hivjuk,az enyém simán kicsörög ,a samsung pedig nem kapcsolható -
szasza_xp
senior tag
Én T-mobile-s vagyok a ahver is az volt (westel) anno 1,5 év átment vodába, mert ott volt olyan telo, ami kelett neki, meg, hogy az szuper, mert a faluban, ahol lakik nincs a Westel-nek térereje!
Na a vodának volt, csak soha az életben nem lehetett elérni. Ez úgy derült ki, hogy kint voltunk aztán Westel-ről felhívtuk: aztán ''a hivott szám pill...''
Gyorsan visszajött, azóta fejlesztett a T-mobile is, szóval 4-es a térerő
u.i.: a vodát az ellenségeimnek se kívánnnám
Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És az eladó nem tudja megmagyarázni hogy mire fel

![[kép] [kép]](http://www.pcworld.hu/segelyvonal/images/smiles/koccint.gif)