Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
regler19
csendes tag
válasz
Mykroft
üzenetére
hogy is mondjam nem igazán hivatalos a dolog.ez egy moddolt vm csak nem akartam hangosan mondani...ezért nem jó a chr mert nincs belőle moddolt (lehet van csak én nem találtam) ami nekem van routeros csak is kizárólag VMwere alatt működik.
Végül találtam egy másik verziót amivel már megy rendesen az auto start. -
regler19
csendes tag
válasz
Mykroft
üzenetére
Igen ez jó is lenne ha volna licensz kulcsom...
Sajnos csak ESXI jöhet szóba a lvl6 miatt de most meg egy olyan szarsággal küzdök, hogy nem akar működni az auto start... Gyanakszok a VMware tool hiányára, de tudtommal nem is létezik hozzá... Valaki járt már hasonló cipőben? -
regler19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy VMem. Konkrétan egy Mikrotik routerOS, faszán is megy minden oké vele csak ebből az egész történetből egy fizikai gépre telepithető verziót szeretnék készíteni. Még ha nem is telepithető csak valahogy induljon már el vmware nélkül ez az egész.
Van valami megoldás rá? neten keresgélve a clonezillát javasolják, de hiába adom hozzá az Isot akkor is a RouterOS bootol be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Amazfit Active okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest