Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Ez is jó lett volna, s azért az a 2400Ft nem sok - az se zavart volna, ha januárig várni kell, addig elketyegett volna a host 5.5-tel, ami eddig volt rajta (custom ISO volt az is, csak pöccre működött).
Viszont közben sikerült az upgrade, és maradt a Realtek
A lényeg : nekem gyanús, hogy a
.\ESXi-Customizer-PS-v2.3.ps1 -v60 -load net51-driversnem igazán jó ISO-t tölt le. Ugyanis még egyszer megnéztem a letöltött ISO-val a bootot, és nem indult.
Letöltöttem egy 6.0u3 ISO-t a Vmware-től, és az indult.
Közben találtam még pár leírást a customizerre, és valamelyikben odabökték, hogy a -vft kapcsolóval a V-Front-ból tölt le.
És bingó, működött is, mind a standard, mind a custom ISO....\ESXi-Customizer-PS-v2.3.ps1 -vft -load net51-drivers -v60volt a megoldás, innenHa kellett volna, oké a hálókártyacsere, de ugyan már, nem szeretem, ha szoftveres jellegű problémák miatt hardvert kell cserélni...
A customizer amúgy azért is érdekes, mert sok egyéb dolgot is lehet vele alkotni

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest