-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Sziasztok..
Kínai pumpa kb 3 hónap állás után most nehezen pöckölésre vagy unszolásra indul. És van némi zaja. Beszívott valamit és amiatt van vagy a trutymó lehet a ludas?
A desztillált víz + fagyálló + alkohol kombó...?. Előtte nem volt baja... Szerintetek?
Szét fogom szedni azért, kipucolom biztos ami biztos...
Nem a szét szerelhető verzió.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz abridabri #54785 üzenetére
köszi skacok.
Jár a taps.
Holnap du. ha nem lesz vizes a papírtörlő akkor marad. Még a 970blokk lesz a kritikus.
dugókat nem kaptam hozzá, aztán azt alternatív megoldásként kellett eszközölni.
Nem G1/4 lett, hanem valami ahhoz közeli. fogja, gumi tömítő gyűrű rajta. majd kiderül hamarosan.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Ti meddig járatjátok üresen szivárgást jelezni a gépet összerakás után?
12 vagy 24 óra? Több? Kevesebb?
Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz seniman #54607 üzenetére
Köszi. Olyan fittingjeim vannak.
Azért érdekes, mert hétfőn utalom az árát a linkelt darabnak, csak nincsenek benne a csavarok. Meg sztem a hőpadok sem lesznek...
Honnan tudom pótolni?
A hőpadok, már megvannak.
(úton)
A csavarokkal sztem bajban leszek.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Skacok!
bitspower fc blokkokról, és egyéb dolgaikról van tapasztalata valakinek?
Köszi.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
kész.
3mm anyagból lett legyártva, előző hsz szerinti mintára.
Igény szerint alakítható, ha van plusz socket, amire fel szeretnénk applikálni.
AMD Socket:754
939
940
FX
Opteron
AM2
AM2 +
AM3Intel Socket:
775
1366
1155
1156360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Skacok! Úgy néz ki lesz AM4 kompatibilis backplate készítésre lehetőség.
Van valakinek igénye erre?
1.5mm vastag anyagból, univerzálisra készíttetem el.
hasonló+AM4
Árat még egyeztetem, de 2.5-3k körül lehet.Modik: kérlek hadd maradjon, egyelőre igényfelmérés miatt.
ha mutatkozik rá, akkor megy ár apróra!
köszönömedit:
Ezekhez AMD Socket:
754
939
940
FX
Opteron
AM2
AM2 +
AM3Ezekhez Intel Socket:
775
1366
1155
1156[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
AM4 backplate vs AM4 bracket story folytatódik. Felvettem az alphacool-al a kapcsolatot az ügyben, nézik mi lehet a para. Kértek képeket, és adatokat a rendszerről. Kissé kétségbeejtő a buli, hogy csavar boltban sem találtam megfelelő menetemelkedésű csavart, hogy a gyári (asrock) backplate-el össze tudjam házasítani az alphacool féle bracket-et.
Szóval várunk. :/
Bajnak nem baj, hála Istennek, (?) úgy sincs procim.
Lenovoval élmény az élet. xD
Folyt köv.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
-
carr
őstag
Jogos. Bocsi. Teljesen felment bennem a pumpa, pedig nem is ültem a wc mellé! :/
Valakinek érdemi infója esetleg?
Már írtam a gyártónak... "majd így fogom a szép szavakat a nyelvedre ráhelyezni, hogy szeretlek, meg más ilyenek. Minek masni a nyers húsokra, mond meg nekem, én figyelek."360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Az milyen hogy az alphacool xs3 Am4 lefogatóhoz nincs backplate?!
Fúrjam meg a lz am3-at? Vágjam ki, hogy a proci alatti ellenállások ne törjenek le?
Edit : gyári Am4 backplate mennyire alkalmas a célra?[ Szerkesztve ]
-
-
carr
őstag
-
carr
őstag
Köszi. Többieknek is.
Valaki linkesítené? Kérem. https://www.arctic.ac/eu_en/arctic-f12-tc.html
Ilyen van, eddig jól működnek. Van ennél biztosan jobb, de nem ástam bele magam a témába.
Köszi a képeket, a cha2 stb miatt is. Már nem láttam a zidegtől.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Skacok! Van valami amivel az ex alaplapom bőséges ventilátor ellátottságát pótolni tudom? (asrock 990fx extreme 4)
Az új lap elég szűkösen méri a ventilátor csatlakozók lehetőségét. (asrock X370 killer sli)
Konkrétan van egy "cpu-opt/W-pump egy CPU fan, meg egy cha fan1 csati. De lehet vaksi vagyok...?
A radiátoron van 2 Arctic, elöl a vinyokon 1 arctic + 1 pumpa. :/
Ez 4. Azt van 3 csati.Edit :
A szivattyút szeretném kintre tenni. Mivel a radi a ház tetején van, odakint, ötlet, hova tehetem a pumpát? Radiátor tetején pl?
Oka : a levegő és a folyadék helyet cseréltek egy pár hónap alatt. Szivattyú eddig lenn volt, (reverse atx házam van). Emiatt a folyadék lement...[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz Laraxior #54194 üzenetére
Azt beszéltük kb 1 éve. + 1-2 hónapja, valakivel itt, hogy a fagyálló keni a pumpát. Amiben van valami. Erre a célra esetleg létezik alternatíva?
Szinte 0-24 megy a gép.
2 hetente párszor szoktam csak lekapcsolni 2-3 éjszakára.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz fonok87 #54184 üzenetére
Csak tömítő gyűrűt is nézz mellé.
Laraxiaor: Most áttérek arra, megpróbálom. tekintve, hogy a beszálítónál nem találtam (még) réz barát fagyállót.
A sárga shell-es tuti nem az! De még lehet a nikkelt is az kezdte ki. Mindegy. a puszta réz jobban vezeti a hőt, mint a nikkelezett....[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz Laraxior #54175 üzenetére
húbaz, tényleg. most hogy mondod, autóknál mindig nyavalygok énis, hogy alu barát legyen. ennél meg nem néztem, hogy rézbarát legyen. :/
Na, minnyá nézek olyat. ami réz barát.most találtam:
Inorganic Acid Technology or IAT: This is the common green stuff original equipment manufacturers have used for over 70 years. Ethylene glycol is its base chemical and there are silicate and phosphate additives that make it compatible with copper, brass, cast iron and aluminum cooling system components. Manufacturers recommended that you change the green IAT antifreeze every 36,000 miles or three years. IAT coolant was used in GM vehicles until 1994. Chrysler used green IAT fluid until 2001 as did Ford, (with the exception of some 1999 models that used OAT blue coolant which must be purchased from Ford).[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz Tikakukac #54172 üzenetére
Lehet.
Érdekesség: a vga nikkelezett bolhát kezdte ki ott, ahol alkholos filccel befeketítettem, mintegy dizájn elemet. Mindegy. Nem számottevő. Néhol kilátszik a réz, és van némi acetát korrózió.
Látjátok, mennyit lehet tőlem tanulni?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Tikakukac #54170 üzenetére
Az már egyéni. Nekem a mindenféle illatosítók, izzadásgátlók, és egyéb mesterségesen "ne ismerjük meg egymást" típusú szarokkal van a bajom, de nagyon.
A természetes szagokat már szinte nem is érzem.
Az az ecet mizéria valami pszichés lehet, nem?
Leöblítettem az egész szettet (még a VGA van hátra) de semmi nyoma az ecetnek.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
-
carr
őstag
válasz Tikakukac #54165 üzenetére
Próbáltam simán csak ecettel. Semmi nem történt. A só valami aktivátor lehet, de látni a különbséget. Magában az ecetben ázott 1 percig, zéró eredmény. aztán szódabikarbóna ötlött fel, de azt durvának találtam.
elég a só. rászórtam, önöttem rá 20% ecet, megint kicsi só, aztán megkevered, és tálalható is.
ja ez nem a főzős műsorom...[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
-
carr
őstag
kék volt ami kifolyt, aztán a 2 öblítésre már sárgás, aztán a sokadikra tiszta.
-
carr
őstag
átmosom a radit, sós ecetes vizes oldattal. most áll pár percet, aztán mosás, öblítés.
Juteszembe, van valakinek AM4es procija kölcsön míg megjön a 2600? pár hétre kéne csak.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz rup1u5 #54150 üzenetére
Afene. Akkor csak csere lesz. :/ Erre nem is gondoltam, hogy ha már lebontotta amit kell, akkor nem fárad el.. vagy fogy el. De lehet most lenne jó, ha nem cserélném le?
Nem? Eléggé híg oldat már, hogy ne bántsa a rezet. Radit átmosom.
Tényleg, Ha full feltöltöm a cuccot gyógyszertári glicerinnel....? Hűtőközegnek az milyen? Pumpa bírná? (csak egy ötlet)360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Oldani nem oldja, max az oxidációt tünteti el.
Az lehet, nem kellett volna bele, de 1 év alatt lebomlott, és sztem nem cserélem a folyadékot. A tartály megy kívülre, fenntre, a radi mellé. Idegesít, hogy a radiátorba felmászott a levegő a tartályból.
Köszi az építő kritikákat am.
-
carr
őstag
válasz LLKobe #54143 üzenetére
A fagyálló, meg a desztív tudtommal azért, mert abban nem szaporodnak el a gombák, alkohol szintén fertőtleníteni, ecet meg a rézre.
Anno ezt beszéltük már pár kollégával, baja nincs amúgy.
Legalábbis nem alakult ki a tartályban értelmes élet 1 év alatt...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz fonok87 #54141 üzenetére
Tudtommal nincs alu. Fagyálló+desztvíz+alkohol+ecet 30/70 + pár csepp az utóbbi két részből.
daa-raa: köszi, úgy láttam, az valami kompakt víz, túlárazva.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Ez itt épített víz. Vagy direkt azért kérded itt?
Kompakt vizesek topikja.
Az sztem kevés. a radiátor akkor jó ha harmonizál a többi elemmel, alu/réz nem keverünk!
vagy minden alu, vagy minden réz legyen. szvsz360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Megjött a varázsló varázsdoboza.
Csak tudnám, hogy ezt jóárasítva 1000é hozzák izé küldik ki átvételi pontra (szakadó esőben mentem átvenni), ha meg aszondom posta ajánlott levélként is elhozza házhoz 500é, akkor meg nyavajgás van, hogy az nem opció.... na mindegy.
ONEz egy év távlatából mennyire normális?
Radi réz (Phobya) CPU réz (alphacool nexxos xp3), gpu nikkel+acetát (nemtom melyik a fém)
(GTX660 FC EKWB)[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz Puma K #53964 üzenetére
Köszönöm!
Merlinnél találtam szinte véletlenül, gugli: "nexxxos am4 leszorító"
990 a postapont vagy mi szállítás.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
http://www.aquatuning.cz/-ről rendel valaki mostanában?
Szeretném azt az AM4 lefogatót, a nexxxos xp3-hoz megrendelni, de nem látok magyarországot kiszállításra. :/
Valaki?
(van más alternatíva esetleg? pl. kiviszik cseh címre, onnan meg küldik hozzám? )
Edit:
www.parcl.com ~52$-ért vállalja.
Annyiért el is megyek érte csehbe....[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz TESCO-Zsömle #53933 üzenetére
Meg van oldva. Akkor nincs mese, veszek egy zsömlét.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Skacok! Sziasztok!
Alphacool NexXxos XP3 AM3-am van most, rizsen lesz majd, AM4-re át tudom reszelni?
Köszi!
Ezt találtam, hogy nem. Valaki reszelt korábban, jól tévedek?[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz Laraxior #52674 üzenetére
mifene?
Azt mé? mi az, h nincs rajta?
Pedig biztos agyonverné a 1070et egy 1060 sli. xD
Persze lehet nem érné meg, de na.
BTW. Egy Ryzen setupnak (Asrock killer sli, meg 1600 sima nem x) mennyire lesz bottleneck a 660am?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz F e Z o #52667 üzenetére
Most is az van. (GTX 660 eladhatatlan cserébe magától felmászik 1175Mhz-re!)
De emiatt is vettem kicsi péz, nagy mulatság alapon. A blokk németből jött. valami 10e volt 2014 telén.
A kártya meg 15 tavasza kb. 34e pezó.
Laraxior: mire gondolsz?
Horror áron mennek ezek, még tavaly vett haver 150k körül 1070et. most 220ért látok olcsóságosan. anyám borogass. :/
Bár a konfig 2011. Február. 11.-i, szóval nem viszem túlzásba a gépcserét. xD[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
csajok, skacok! Rájöttem, hogy a víz nem fasza, ha a vga FC blokkal van kapatva.
Van olyan nem full cover blokk, ami jó a többi alkatrész hűtésére, vagy azt mindenképp passzívan kell megoldani? Van hozzá borda, nem gond..
Másik:
Melyik az a pl ekwb (ha van más gyártó, az is jöhet), blokk, ami:
-nem túl magas.
-mutatós
-sli-ben is tudok szaladni.
A kártya az vagy 10606gb vagy 1070. ahogy kijön. kb 6 hónap múlva esedékes a projekt, csak előre dolgozok.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz newwave0507 #49544 üzenetére
vegyél egyet. ebayon vettem az enyémet (gtx660 pár éve) azt arról lemásolod, legyártjátok. egyiket eladod, talán 0 pluszköltséggel kijössz, vagy kicsi befektetés.
-
carr
őstag
válasz F e Z o #49457 üzenetére
ONHa szeretnék ryzen-re váltani PhenomII X4ről, akkor az alaplaphoz gondolom új leszorítók kellenek...
Van róla infónk, hogy a foglalat körül milyen távolságra vannak a furatok?
Valaki csinált már hasonlót?
A cél az, hogy a meglévő vizet (kínai szivattyú/tartály; Alphacool NexXxoS XP³ Light, +VGA full cover blokk, majd ha kiderül milyen VGA is lesz. ) megtartva, az egész cókmókot lecseréljem.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz F e Z o #49386 üzenetére
Nem ereszt, nem csepeg, nem folyik, mégis pár hét 2 hónap után visszamászik... lentre. Bár, lehet a -ki, bemenettel lesz para. Max megfordítom. (ja, nem)
-
carr
őstag
válasz anubis6 #49370 üzenetére
nálam asszem (?) desztvíz (azért asszem, mert lehet ioncserélt, már nem emlékszem melyiket tettem bele), fagyálló (-35C°sárga, shell), és némi 70% alkohol van benne. kb május óta megy. nem mattult be a pumpatartály. pedig kínai. Viszont a levegő felmegy fentre, mert alul van a pumpa, fenn meg a radi.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
fejreálltam, felcsorgott. a levegő meg le.
köszi a tippet. ahogy néztam, kintebb már nem jött volna, de gondolom semmi megerőltetőt vagy kárt nem tesz a pumpában.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Sziasztok.
Azt meg tudja valaki mondani mitől fogy el a levegő a tartályból?
Valahol levegős szív be felül?
Phobya radi, kínai tartály /pumpa stb. Help!360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
Köszönöm. Eddig nem volt gond. Azért bíztam a speedfanban... Megnézem más programokkal, de tartok tőle, hogy nem az a baja. Viszont akkor mi lehet? %)
Proci985! Köszönöm.
Már szombat óta megy napi 4-5 órát, eddig nem volt gond. Azért betekerem WC papírral.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Makesz79 #46741 üzenetére
Mé? sok?
Szobahőmérséklet függvénye, ha jól tévedek. De ezt azért neked kellene tudni. Persze minél alacsonyabb, annál jobb.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Urak!
Ez mé van?
A procit eddig kijelezte "normálisan" hogy hány fokos, most meg ilyen... a VGA azért ilyen meleg, mert épp most léptem ki WOT HD kliensból, full 1080p-n, és hát ennyi...
plusz kérdés:
Meddig figyeljem, hogy ereszt-e valahol?
A papírlapon amit alá tettem, nem láttam csöppenés nyomát. Most amikor nem vagyok a közelben kikapcsolom a gépet, nehogy leégjen a lakás...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Szerk:
Ja, nálam a világ is a feje tetején áll.
-----
Nekem megfelel. Nagyon örülök, hogy végre 2 munka mellett egy ilyet össze tudtam rakni...
Idő lett rá...[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz ViZion #46693 üzenetére
Kapjátok be!
Amúgy vélemény?
jó szar, zsúfolt, stb... másegyéb? Javaslat, észrevétel?
Ja, tudom!
Antenna!
(megsúgom 2 van)360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Alapjáraton 36C a vga. a prociról nincs infóm, mert valamiért -124C°-t jelez.
Pedig csak felapplikáltam a vizet, meg letakarítottam az alaplapot.
hmm.... A VGA (SLI) még ventis, így hangos a motyó, de az is eléggé fűtheti a radiátort. (alatta van)
jól gondolom?
Ház oldala nem tervezem feltenni, egyelőre tesztüzem, de ha stabil, és nem ereszt sehol, akkor maradhat fenn. Elől van egy szintén 120mm-s arctic venti, a radira meg alulról van felfelé irányítva két ugyanilyen.
=)
végre. 2 évig húztam...
A feltöltést lentről kezdtem, tartály->cpu->gpu->radi->tartály... Így nem nagyon lett levegős. és ki tudott szellőzni. nem túl sok benne a víz? kb 1L-t vett fel.
Kotyvalék:
96%os alkohol, kb 0.5dl, fagyálló -37C Sárga színű, kb 1dl (Shell), és 2015ös gyártású bontatlan (unix) ioncserélt víz.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz LLKobe #46415 üzenetére
Egyetértek.
Szintén Barrow fittingek. Nagyon szép munka.
Bár nálam még csak ülnek, nem dolgoznak... de érzetre is jó minőség.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
'f.szt csináljak?
Lentre tenném a pumpát, de a vga-t akartam először hűs vízzel ellátni. Így nem lesz gubanc, ha a proci kap először vizet? Úgy értem nem lesz hátrány? Proc hője nem magasabb, mint a GPU-é?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Ohfuck...
16/10es rendszeremhez sikeresen megvettem a 13/10 90°csatikat.
van valakinek 16/10es ugyanígy 90°? S.O.S. !!
4db kéne.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
A szivattyút/pumpát (ki hogy hívja...) hova kéne tennem? Az alsó részen a hátsó ház venti helyére gondoltam (máshol nem is nagyon van hely), de.... javaslat?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
válasz abridabri #46557 üzenetére
EKWB fc blokk szintén... kérdés:
Hogy kössem be?
Vagy ennél annyira nem számít?[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
kipróbáltam, hogy a 2015ben vett kínai csodapumpa tartállyal, mit csinál, ha feltöltöm fagyállóval, a ki és bementetét összekötöm csővel.
....
Szépen tette a dolgát. hangja annyi sem volt mint a leszíbályzott 120as Arctic ventiknek. ^^ kis öröm is öröm.
gondoltam megosztom veletek.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Lejárt a szerk.
(ADSL 0.5m uppal.... szerintem kitakarítom a kocsit mire a 4 fájlt 10MB-ot feltölti. )
Szerintem a jövő hét végén lesz időm foglalkozni vele. Vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Tegnap hallom, hogy valamiért a Vga hűtő (msi gtx660) iszonyatosan hangos. Csak wotoltam, s eddig nem történt ilyen. Aztán az asztalra kilépve benéztem a házba.... Az egyik venti csak áll... Hmm. Mondom ez feature vagy bug? Felpumpáltam magam, Elővettem a vizes szettet, s Elkezdtem össze rakni a Vga-n.
Az acryl tetőn faragni kellett mert a kondik feltartották a végét, s nem ért hozzá a vrm-hez.
Mobilon vagyok... Beépített böngésző nem támogatja a feltöltési funkciót....360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz energy4ever #46168 üzenetére
barkácsboltok, csavarboltok.
-
carr
őstag
Skacok! Főpróbát tartanék... Van valakinek elfekvőben 16/10es sallang csöve, amit már kidobásra ítélt? 2m jó lenne...
De még egy próbát tudok vele tartani...
Elképzelés : a masterkleert nem akarom erre bealdozni, ha elbaszom vehetek még 1 dobozzal bánatomra.
Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz ViZion #45059 üzenetére
2 éve megvan minden alkatrész, nem figyelsz.
$ hiány van. ha fejlesztek, akkor az 100e. FC blokk, + 1060.
Majd....
első a subaru. meg a lakhatás.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz ViZion #45045 üzenetére
nálam "pompával" egybe gyütt. Asszem ebajos. volt 2014 végén, v. 15 elején kitárgyaltuk itteni kollégával. ő is ezt használja. Nálam még nincs használatban, egész tűrhető, de van rajta 1 hajszálrepedés.
-
carr
őstag
válasz m0h0senator #44931 üzenetére
akril.
vagy nem merevben gondolkodsz?
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz energy4ever #44925 üzenetére
muszáj valamiből profitot termelni, leginkább a "jóvanazúgy" hozzáállás adja el a legtöbb terméket.
Az meg úgyis elég lesz mindenre, -már a 25mm radi-, mint anno az 576kbyte, mint azt tudjuk.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Weareus #44775 üzenetére
hát... a kábel menedzser szabadságon van, cca 2 éve... vagy több. ez az XFX táp nem olyan, hogy nagyon tudnék a kábelekkel játszani.
a kv daráló meg kínai. 10w 5csillió (500) L/h a teljesítménye. még nem próbáltam. 15 tavasza óta áll a dobozban, s várja hogy beépülhessen.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Mondjatok okosat. A dupla dual radi az kinn lesz, felül. benn, annyi a hely amit látni. Hova tegyem a pumpát?
660 kap egy full cover EKWB-t, a phenomII X4 meg alphacool akármit.
Ennek fényében kérek helpet.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
jönnek, jönnek már a termálgappedek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ASUS ROG Strix LC II 360 ARGB (90RC00F1-M0UAY0) garanciális
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest