Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz
redraven85 #4280 üzenetére
"Nekem egy Q6600 asra kellene meg az alaplapra"
Háááát ? Necces, de ez még szerintem belefér, a tuningja már nem.....
-
prmcsk
addikt
válasz
redraven85 #4277 üzenetére
De most tényleg.....Már ne haragudj, de ha kaptad, annál olcsóbb nem lehet...A bigwatert megverni még állítólad sem kunszt..El fo vinni egy konfig procit, de sok csodát ne várj tőle szerintem, főleg ne, ha tuningban is gondolkodsz...
-
prmcsk
addikt
Először is, kalap le.........
Említed a a "nagy blokktesztet". Remélem, hogy "referenciának" számító blokkokkal ersztitek össze a sajátotokat. Szerintem elég,ha egy D-Tek fuzion és egy Enzo lesz az ellenfél, mert ha ezek mellett jól szerepel, tuti a biznisz.....Nameg, kíváncsiságból..
-
prmcsk
addikt
válasz
Tidor00 #4224 üzenetére
Hát nem olyan rossz az... Nekem is ilyen van, ezért mondom...Szedd szét, takarítsd ki a mikrovájatokat ( nem egyszerű, mert a legvékonyabb tű hegye sem nagyon fér közéjük), tartsd be az IN-OUT jelölést és (álló házban) az IN alul legyen....
Nekem így vagy 5 fokot hozott és ügyelj rá, hogy ugyanúgy is rakd össze.. -
prmcsk
addikt
Na itt vagyok.....Működés közben megtükröztem az ominózus részt, de a
gyanús helyen, (a talp és fedlap közötti "O" gyűrűnél),semmi szivárgásra
utaló jelet, nem találtam..Tovább vizsgálódtam és megtaláltam a hibát. Nem a hozzá adott gyári csonkokat használom, mert könyökkel jobban el tudom helyezni a gépemben, így letekertem
a régi blokkomról a könyököket és becsavartam az enzo- ba. Na ezt nem kellett
volna, ugyanis a használt, nyomott csonktömítésnél szivárgott a rendszer.
Az tévesztett meg, hogy a víz a leszorító jobb alsó sarkában gyűlt össze és
cseppként távozott.Megkövetek mindenkit, hamu a fejemre, de én is csak ember vagyok, tévedhetek..
-
prmcsk
addikt
Volt itt már szó az enzo blokkok eresztéséről...Nemrég a gépem képe random lefagy.
Újraindít, akkor meg szemcsés a kép. Nomif@szvanmondom" ? VGA ki és pont az egyik memória chip szélén gyanús zöld "algásodást" látok, ami egyértelműen a víz jele...Kisecset, nitróhígító elő, (csak óvatosan) megtakarít a kártya, vissza és fut.
Jön az enzo tuning... -
prmcsk
addikt
válasz
szacsee #4165 üzenetére
Ha "mindegy" volna is én biztos, hogy csonkal lefelé raknám fel, ismerve a víz tulajdonságait...
De ha már itt vagyok: R.Zoli -n kívül van, aki MX-2 pasztát tudna nekem gyorsan szerezni, vagy eladni ? Zoli napok óta nem válaszol a privátomra, így lemondtam róla, hogy ő lesz az eladó..
-
prmcsk
addikt
Fiúk !
Van külön Q6600 kazán procira külön kifejlesztett vízhűtő blokk ?
A négy mag és azok elhelyezkedése miatt lehet, hogy valamelyik gyártó gondolt erre ?
Aktív témák
- Fractal Design Meshify C White TG
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest