Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Köszi, nem spórolás miatt kérdeztem elsősorban. Hanem nem tudom mi van ha nagyobb koncentrátumban kerül esetleg be a rendszerbe túladagolva. Bár lehet megmondják a boltban is ha veszek ilyet, majd legfeljebb rákérdezek mi a véleményük erről. Persze lehet egyáltalán nem értenek hozzá ki tudja.
-
4D4M
senior tag
Azt hittem hozzá kell adni.
~
Csak a logika miatt emeltem azt ki. A rendszerben lévő közeget kezeli, szigorúan véve semmi köze a TF1-hez. Csak az űrtartalomtól függ az adagolás.
Nem hiszem, hogy túl lehet adagolni, csak a felesleges pazarlás miatt számít.Ennyit csináltam meg
~
Ez így oké.
(ügyelni kell arra, hogy nehogy nedvesek legyenek/maradjanak a neodímium mágnesek mert nagyon könnyen korrodálnak)Bárhova öntheted, ahova tudod (:
#6196 body007:
Szóval akkor a nagy fehér radiátor szeleppel lehet beállítani, h milyen meleg víz menjen a padlóra?
~
Nagy valószínűséggel igen. -
4D4M
senior tag
Nem a TF1-hez kell adni, hanem a rendszerhez, aminek az űrtartalma határozza meg az adalék mennyiségét.
Kétszer engedtem már le a tf1 et annyira nem volt koszos de azért volt benne
~
Ugye az egyértelmű, hogy a középen lévő mágnes gyűjti az iszapot, (tehát a leengedés önmagában nem tisztítás?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest