- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

thiclyoon aktív tag sziasztok, 
 van egy programom (Console Application), amit el tudok indítani, de ilyenkor látom a kódot, hogy mikor mit csinál.. úgy meg lehet oldani, hogy egy exe (vagy bármi más) legyen az egész, és ne lehessen látni a forráskódot?
 köszi előre is! 
- 

thiclyoon aktív tag Sziasztok,  
 Fel vannak sorolva egy fájlban tantárgyak, valamelyik egyszer, valamelyik többször.
 Hogyan kéne megoldani, hogy minden ott szereplő tantárgyat kiírassak, de csak egyszer?Úgy próbáltam, hogy kiírtam az elsőt, majd ha a következő nem egyenlő az elsővel, akkor azt tegye egy új változóba (for ciklussal), azonban így az lesz, hogy kiírja az elsőt, és az utolsót. (Feltéve, hogy az utolsó nem egyenlő az elsővel.) Úgy is próbáltam, hogy ha az i-edik elem nem egyenlő az elsővel és a második kiírttal (tehát az utolsóval) se, akkor legyen egy harmadik változó, de így meg nem ír ki semmit.  Hogyan kell megoldani?  
- 

thiclyoon aktív tag nem, nem a pont és a vessző a gond.. 
 és az mitől lehet, hogy azon a gépen csak hozzá "add-oltam" egy txt-t, itt meg ha hozzá add-olok, akkor azzal nem is foglalkozik; rögtön a Debug mappában keresi
 1. eset: Debug-ba bemásolom kézzel a txt-t, ekkor a double-nél akad el
 2. eset: Debug-ba nem másolom be (mint a másik gépen), akkor ezt adja ki:
 "Additional information: Nem található a következő fájl: „D:\.....\bin\Debug\xyz.txt”."
- 

thiclyoon aktív tag sziasztok, 
 van egy "programom", amit egy másik gépen csináltam, hazajöttem, de itt már nem működik..
 "Additional information: Nem megfelelő a bemeneti karakterlánc formátuma."
 ezt írja ki, miközben egy sort feldaraboltam string-ekké, és konvertálnám double-re
 mi lehet a gond? 
- 

thiclyoon aktív tag Sziasztok, 
 Van egy feladat, amit excelben kellett megcsinálnom, meg is csináltam, azonban most c#-an kéne..ebben kéne egy kis segítség 
 Tehát a feladat: meg vannak adva a magyarországi megyék nevei(Baranya, Budapest, stb.), a népsűrűségük(S, L, X stb.), a felsőoktatásban részesülők aránya a teljes lakosságból(14,7%, 15,2%, stb.), vállalkozások száma(90, 103, stb.), és a lakások száma(241, 265 stb.). Ezekből az adatokból (pl.) ki kéne szűrni azokat a megyeneveket, amelyekben a népsűrűség S, az olyanokat, amelyekben a felsőoktatásban részesülők aránya <15% stb. stb. (innen le lehet tölteni a forrásokat, "Az Érettségire felkészítő feladatgyűjtemény. Informatika (81482/1) c. könyv feladatainak forrásállománya"-ban van ez benne)
 C#-ban kéne megoldani, de fogalmam sincs, hogy hogyan Ha valaki segítene (akár privátban, hogy ne szemeteljük a topicot), megköszönném Ha valaki segítene (akár privátban, hogy ne szemeteljük a topicot), megköszönném 
- 

thiclyoon aktív tag Sziasztok 
 Olvasom a hozzászólásokat, és hát hozzám képest profik vagytok! 
 Ha van c#-ból kezdő (vagy nagyon-kezdő) topik, küldjetek oda, de én nem találtam.
 Kéne írnom egy programot, ami bekér egy szót (vagy mondatot), és utána kiírja visszafele..tehát abból a mondatból, hogy "Az ég kék." az legyen, hogy ".kék gé zA"
 Sajnos ötletem sincs, hogyan kéne megoldani, talán for ciklussal, de ez sem biztos.
 Valakinek van valami ötlete? 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest