- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadams
tag
Elsősorban, ha lehetséges mindenképpen valamilyen belső lehetőséggel szeretném ezt megoldani, mert sokkal egyszerűbb lenne szerintem a dolog ezáltal.
És nem feltétlenül muszáj a hálózatot sniffer-nem, elég lenne, ha csak valahogyan előállítanám az SSL-el titkosított alakját az üzenetnek. -
sadams
tag
Sziasztok!
TCPClient-TCPListener alapon SslStream osztállyal létrehoztam egy ssl-el kommunikáló "chat" programot. Szükségem lenne csak azoknak az üzeneteknek az ssl-el titkosított alakjára, amit elküldök programon belül. Kitudom ezt nyerni valahogy programon belül valamilyen metódussal?
Esetleg, ha nem, van más egyéb ötlet erre?Köszi előre is!

-
sadams
tag
Lehet én voltam a béna, de ezzel nem tudtam azt megcsinálni, hogy automatikusan a TcpClient - TcpListener között, StreamReader-el és Streamwriter-el küldött adatokat kidobja egy fájlba.
... viszont jó ötletet adott, szóval megírtam egy Forgalom osztályt (ami List<string>-be tárolja az üzeneteket), meghívódik minden egyes StreamReader és StreamWriter ReadLine és Flush-nél az üzenetre.
Köszi szépen.

-
sadams
tag
Lehet félreérthetően fogalmaztam, de konkrétan alkalmazáson belül szeretném megvalósítani a forgalom kiíratást. Wiresharkot ismerem, mint program vagy van valamilyen dll-ként beágyaszható osztálya?
-
sadams
tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy TCPListener - TCPClient alapú kliens-szerver alkalmazásom. Monitorozni szeretném a kommunikációt (konkrétan az üzeneteket, amit küldenek egymásnak), van valakinek ötlete erre?

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest