- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sadams
tag
Elsősorban, ha lehetséges mindenképpen valamilyen belső lehetőséggel szeretném ezt megoldani, mert sokkal egyszerűbb lenne szerintem a dolog ezáltal.
És nem feltétlenül muszáj a hálózatot sniffer-nem, elég lenne, ha csak valahogyan előállítanám az SSL-el titkosított alakját az üzenetnek. -
sadams
tag
Sziasztok!
TCPClient-TCPListener alapon SslStream osztállyal létrehoztam egy ssl-el kommunikáló "chat" programot. Szükségem lenne csak azoknak az üzeneteknek az ssl-el titkosított alakjára, amit elküldök programon belül. Kitudom ezt nyerni valahogy programon belül valamilyen metódussal?
Esetleg, ha nem, van más egyéb ötlet erre?Köszi előre is!
-
sadams
tag
Lehet én voltam a béna, de ezzel nem tudtam azt megcsinálni, hogy automatikusan a TcpClient - TcpListener között, StreamReader-el és Streamwriter-el küldött adatokat kidobja egy fájlba.
... viszont jó ötletet adott, szóval megírtam egy Forgalom osztályt (ami List<string>-be tárolja az üzeneteket), meghívódik minden egyes StreamReader és StreamWriter ReadLine és Flush-nél az üzenetre.
Köszi szépen.
-
sadams
tag
Lehet félreérthetően fogalmaztam, de konkrétan alkalmazáson belül szeretném megvalósítani a forgalom kiíratást. Wiresharkot ismerem, mint program vagy van valamilyen dll-ként beágyaszható osztálya?
-
sadams
tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy TCPListener - TCPClient alapú kliens-szerver alkalmazásom. Monitorozni szeretném a kommunikációt (konkrétan az üzeneteket, amit küldenek egymásnak), van valakinek ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- HBO Max
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest