- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Aha. Volt egy ilyen gondolatom még C-s időkből, de nem voltam ebben biztos. Akkor marad ez a megoldás.
Köszönöm a gyors segítséget!
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Belefutottam egy probléma, és ez akadályozza c# fejlődésemet, de úgy érzem ha ezt a problémát megoldom, akkor szintet lépek.
Szóval adott egy feladat: Textboxba ír a user egy mondatot, és meg kell mondani, hogy mondjuk mennyi e betű volt benne. Elkezdtem megírni, de itt jött a gond. A mondatot listben tudom tárolni, ilyenkor ugye nem kell megadnom, hogy mekkora lesz a mondat, ha jól gondolom. Viszont mikor számolni akarok, akkor nem tudom a pontos procedúrát. Tömbbel simán megtudnám csinálni, de egyrészt az nem elég mókás már másrészt pedig nem tudom előre hogy mennyi karaktert akar megadni a felhasználó.
Szóval hogyan lehet végigfutni a mondaton hogy megmondjam mennyi e betűt tartalmazott ? -
mrhitoshi
veterán
Üdv! Nemrég kezdtem tanulni a C#-ot. Van egy érdekes hibám, ami minden projektnél előjött eddig.
A lényeg, hogy csinálok egy új universal blank appot a visual studioban, majd rakok valami értelmet is bele (jelen helyzetben úgy látszik nem számít mit, mert teljesen más kódoknól is előjött ugyanaz a gond), majd szeretném Remote debugerrel egy tableten debugolni. A kapcsolat feláll stb.., viszont dob egy olyan error-t a VS, hogy előtte deploy-ni kellene. Oké, viszont a deploy kidob egy errort. Valami olyan baja van, hogy nem tudott root könyvtárat létrehozni, mert valami rossz karakter van az elérési útban.
Ezzel szemben ha lokálon debugolom, akkor semmi gondja nincs, rendesen fut a kód.
Maga az error kódDEP4300
Ilyenkor mi a teendő ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest