- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
RedHarlow #8707 üzenetére
Ha azt is kezelni akarod, ha a keresett szó esetleg többször előfordul a szöveg egy szavában (lalala - la, 3x)
akkor egészben a szövegen (beolvasod egy darab stringként) vagy soronként végigiterálsz és hívogatod astring.Substring(string, int, StringComparison)
metódust amely mindig a keresett szó első előfordulásának indexét adja vissza. Minden egyes találat után növeled az offsetet (a második, egész szám paraméter) az előző előfordulás utánra addig amíg van találat. Az eredményeket számolod.Most hogy leírtam ez utóbbi nekem jobban tetszik mint a fenti.
-
joysefke
veterán
válasz
RedHarlow #8707 üzenetére
én a következőképpen állnék neki:
-(1) Méretétől függően a fájlt beolvasod vagy egyben, vagy végigiterálsz rajta soronként.
-(2) Minden sort szétbontasz szavakra
string.Split(...)]
.A string.Split(...) -et úgy paraméterezed, hogy pontot-vesszőt-szóközt dobjon. (sokat nem számít, de gyorsítja a köv pontot)
-(3) Minden egyes szóra leellenőrzöd, hogy az adott szó tartalmazza-e a keresett szót:
string.Contains(string, string, StringComparision)
Ha igen, növeled a számlálódat. Kisbetű-nagybetűt érdemes figyelmen kívül hagyni, illetve a regionális opciókkal is lehet esetleg játszani (nem tudom érdemes-e). Ehhez a StringComparison enum paramétert állítod be ahogy szeretnéd (ignore case legyen beállítva).
A módszer jól fog működni addig amíg nem akarod azt is nyilván tartani, ha a keresett szó többször szerepelt némely szóban. (lalala - la, 3x).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- PlayStation 5
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest