Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Egy kis mese:
~ 2 hónapja napi 5-6+ órában C#-t tanulok. ASP.NET-et,MVC-t...meg Orchard-ba modulfejlesztést úgy, hogy az utóbbiakat teljesen 0 szintről kezdtem. Szóval elhiheted, hogy mostanában a gugli a legjobb barátom.(Mivel mindenféle személyi segítség nélkül csinálom) Igazából pont nem, mert nekem a te linked nem dobta, ellenben adott pár másikat, amin oktatóvideók és egyéb nem rövid anyagok vannak mindez msdn-ről. Ettől függetlenül még kérhetek segítséget, mert nem mindegy, hogy egy problémát 2 nap alatt értek meg, vagy egy kis rávezetéssel 2 óra alatt. (Ezért is került fel több fórumra a kérdésem.) Tudod több szem többet lát...
Nem kértem, hogy bárki is guglizzon helyettem, hanem egy hozzáértő fejlesztő segítségét vártam, aki azt mondja, hogy igen ez egy LINQ lekérdezés lesz, vagy EF, vagy SQL-el lenne jobb...vagy más egyéb módon, és dob egy linket ahonnan megértem a módszert miért van úgy ahogy.
Ezzel azt szerettem volna elkerülni, hogy órákig rágjam át magam olyan anyagokon is amik nem relevánsak a számomra.
Persze írhattam volna egy kerettörténetet is, de gondoltam egy szakmai fórumon elég ha a nyers problémára szorítkozom.Amúgy ha nem segítesz szívesen, akkor ne tedd, mert az ilyesfajta lekezelős stílusra senkinek sincs szüksége, elhiheted.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest