Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én nem látom előfeltételnek a jó programozást és az egyetem időbeni befejezését.
Egy évfolyam társam tavaly abszolvált és - hála az égnek, nem és nem rosszmájúságból írom - úgy kivágták a szakdolgozat védésről, mint a sicc.. gyakorlatilag valahogy végig evickélte a féléveket.
Én 1 év csúszásban vagyok.. bizony az analízis komolyabb volt, mint elsőre gondoltam volna. Foghatnám a munkára is, meg egyéb körülményekre is a dolgot, de tudom, hogy vannak nálam sokkal ügyesebbek is, ettől még mindent meg kell tenni a fejlődésért és nem szeretek átcsusszanni tantárgyakon
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Természetesen az egyetem időben elvégzése nem az egyetlen mérvadója annak, hogy kiből lesz jó programozó. Azonban lássuk be, az én közvetlen évfolyamtársaim közül egyet sem tudnék mondani, aki azért bukott meg, mert fasza programozó lenne (hozzáteszem volt aki ezt hitte magáról, na ő volt az egyik legsötétebb), hanem mert agyhalottak voltak.
A munkahelyemen viszont tudok mondani olyan programozót, aki nálam nagyságrendekkel jobb, mégis csúszkál az egyetemen, mert főállásban napi 10-12 órát dolgozik, és mellette minimális ideje van tanulni (plusz éppen semmit nem is ad a tudásához az egyetem, csak meglesz a papírja arról, amihez egyébként is nagyon ért).
Szóval ilyenek is vannak, de ez nagyon ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Lian li od11 mini + radiator bracket
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Újszerű 2 ciklus Gari 2028.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest