Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Miracle

senior tag

válasz Gregorius #130 üzenetére

boxing vs wrapper class
    igaz, a wrapping eleg szokatlanul hangzik, de a java scennek megfelelt par evig :)
    amugy az erveleseddel az a baj, hogy valoban ket kulonbozo dologrol van szo, de nem okozhat felreertes, mert a szovegkornyezetbol egyertelmuen kiderul, hogy melyik jelentesre vagyunk kivancsiak. szoval ez kicsit ilyen risc-vs-cisc vita szeru dolog, hogy majdnem ugyanarra kell-e meg egy szo ;] es ugye tudjuk, hogy a m$ milyen processzorokon tud piaci eredmenyeket felmutatni ;];];]
    najo ez szar vicc volt, lenyeg az, hogy a ket jelentes keverese a wrapper szo hasznalataval sem okozott ertelmezesi problemat az elmult ~10 evben, ez megint csak egy affele m$os ki-ha-en-nem hozzallas eredmenye, ami engem bosszantani szokott.
    az is nagyon felbosszantott, amikor olvastam a c# ref.manual bevezetojet... szoval az elso 3 oldal arrol szol, hogy igazabol a c#ot valojaban sok sok programnyelvbol kopiztak ossze, es hogy szerintuk ezzel nincs semmi baj. (szerintem sem, ez az elso nyelveket leszamitva sosem igy tortent) es fel is soroltak a szoveg kozben ilyen olyan nyelveket, amiktol atvettek dolgokat.
    kitalalod, melyik az az EGYETLEN nyelv, ami hianyzott a szovegbol, mint nagy elod?

Új hozzászólás Aktív témák