Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, mi a legjobb módja egy nem fix tartalmú JSON feldolgozásának?
A legjobb alatt értem, hogy tökéletes része legyen egy már meglévő robosztus programnak, ne f*ssa magát össze ha új entry kerül a JSON-ba vagy kerül onnan ki.A legjobb módja nyilván a szerializáció lenne, használtam már ilyet, de ott 1:1 megfeleltetés volt a JSON tartalma és a célobjektum között. Ez most nem ilyen, ez egy webes response, és a kutya füle se tudja, mikor mi kerül épp oda bele. A helyzetet bonyolítja, hogy multidimenziós a response. Nekem nem kell minden bele, de egy full háttérben futó eszközön menne (kijelzés nincs, log persze van), így nem túl szerencsés, ha egy-egy query alkalmával összehugyozza magát a program.
A Newtonsoft.Json library-t használom, valamennyire ismerem, de ott nem találtam erre biztonságos megoldást erre. A legegyszerűbb egy multidimenziós, bejárható objektum lenne, fogalmam sincs, létezik-e ilyen C#-ban. A dynamic nevű "adattípus"-t
ismeremhallottam róla, de ahogy tudom, eretnekség használni.Ha nem létezik ilyen, amit én keresek, megoldom máshogy (pl. felbontom a kapott JSON-t rész-objektumokra és szerializálom belőle azt, amire nekem szükségem van), csak ez egyrészt kicsit macerásabb, másrészt nehezebben vihető tovább, ha később kiderül, más adat is kell a response-ból.
Egyébként ha nem multidimenziós lenne, akkor valószínűleg egy dictionary-t használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- CORSAIR K100 AIR
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest