Hirdetés
- Fujifilm X
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, mi a legjobb módja egy nem fix tartalmú JSON feldolgozásának?
A legjobb alatt értem, hogy tökéletes része legyen egy már meglévő robosztus programnak, ne f*ssa magát össze ha új entry kerül a JSON-ba vagy kerül onnan ki.A legjobb módja nyilván a szerializáció lenne, használtam már ilyet, de ott 1:1 megfeleltetés volt a JSON tartalma és a célobjektum között. Ez most nem ilyen, ez egy webes response, és a kutya füle se tudja, mikor mi kerül épp oda bele. A helyzetet bonyolítja, hogy multidimenziós a response. Nekem nem kell minden bele, de egy full háttérben futó eszközön menne (kijelzés nincs, log persze van), így nem túl szerencsés, ha egy-egy query alkalmával összehugyozza magát a program.
A Newtonsoft.Json library-t használom, valamennyire ismerem, de ott nem találtam erre biztonságos megoldást erre. A legegyszerűbb egy multidimenziós, bejárható objektum lenne, fogalmam sincs, létezik-e ilyen C#-ban. A dynamic nevű "adattípus"-t
ismeremhallottam róla, de ahogy tudom, eretnekség használni.Ha nem létezik ilyen, amit én keresek, megoldom máshogy (pl. felbontom a kapott JSON-t rész-objektumokra és szerializálom belőle azt, amire nekem szükségem van), csak ez egyrészt kicsit macerásabb, másrészt nehezebben vihető tovább, ha később kiderül, más adat is kell a response-ból.
Egyébként ha nem multidimenziós lenne, akkor valószínűleg egy dictionary-t használnék.

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fujifilm X
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Jövedelem
- Formula-1
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest