Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Postas99 #3114 üzenetére
Persze, hogy van. 4 darab is.
Ugyan az a verzió szerintem, mindkét gépre ugyan onnan szedtem le és ugyan azt telepítettem.
Ugyan úgy Win10 mindkettő. Ugyan úgy Intel, csak a céges egy i5 vPro, az itthoni meg egy i9-es.
Ami még eltérő lehet, hogy az itthoni egy ROG, így a játékok végett gondolom elég sokmindent feltelepített már, lehet ez probléma? Ütközés esetleg?Plusz volt egy olyan különbség, hogy az itthoni gépen a tűzfal megtámadta, mikor rámentem a Debug-ra. De miután engedélyeztem, már nem volt ezzel baja.
-
Sziasztok!
Remélem nem halt ki a topik fél év inaktivitás után, így próbálkozom.
Adott egy program, amit megírtam a céges laptopon (MS VisualStudio alatt). Ez egy Soros kommunikációs diagnosztikai program, ami hibátlan volt.
Áthoztam az itthoni gépre és folyamatossan hibára fut, valamiért nem képes beolvasni a COM portokat.
Van erre valakinek valami ötlete, hogy miért nem működik az itthoni gépen?Előre is köszönöm
Fordításnlál azt dobja ki, hogy a Selected.Index = 0 értéke nem valós. De semmi sem az szerinte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest