Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Dobozossör #1356 üzenetére
Szerintem ne legyen 'auto edit' jellegű megoldás, ha módosítani akar valaki egy mezőt, akkor kérdezze le a program, hogy az adott mező szerkeszthető-e, és ha igen, akkor zárolja a sort (Tranzakcióban update-eljen egy mezőt, ami a zárolást jelzi, vagy egy másik táblát, amiben a zárolások nyilván vannak tartva).
Igazából amit keresel, arra nem hiszem, hogy van dobozos megoldás - ráadásul, amit szeretnél az nem is igazán szép.
Igazi LAN-on (ahol nincs az udp multicast tiltva) elméletileg megoldható egy ilyen megoldás SQL nélkül - UDP multicastba téve a gépeket, ahol mindenki bemondja az éterbe, hogy épp mit csinál. Ám egyrészt az UDP nem megbízható (nincs garancia, hogy mindenki megkapja a csomagot és fel is dolgozza), másrészt egy nagyobb céges hálóban általában szűrve vannak a multicast hívások a VLAN-ok között. Ráadásul ebben az esetben nincs kizárás, tehát elméletileg előfordulhat, hogy "egyszerre" jelenti be mind a két gép a szerkesztést, és vagy mindkettő szerkesztő üzemmódban marad, vagy mindkettőnél letiltódik a szerkesztés (megvalósítástól függően).AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Dobozossör #1354 üzenetére
SQL lekérdezés nélkül nem nagyon megy... Honnan tudja a kliens, hogy más is nézi azt a view-t? Ha sok adat van a view-ban és nem akarsz folyton mindent lekérdezni, akkor egy ID mezőre le lehet mondjuk kérdezni egy SELECT Max(ID) FROM View -val, hogy van-e újabb rekord, vagy ha frissülhetnek a mezők, akkor legyen a táblában egy TimeStamp mező (DateTime) ami frissítéskor frissül és akkor a SELECT Max(TimeStamp) FROM View-val megnézni, hogy van-e újabb adat. Esetleg csinálni egy Triggert, ami UPDATE/INSERT/DELETE-re frissít egy DateTime mezőt egy külön státusz táblában...
Szóval lekérdezés nélkül nekem semmi nem jut az eszembe, lekérdezésekkel, meg a fentiek.AE
-
ArchElf
addikt
válasz
Dobozossör #1352 üzenetére
Ez talán egy kicsit kisegít:
http:
//stackoverflow.com/questions/844835/sending-mail-throught-http-proxy
Amúgy röviden csak annyit, hogy a HTTP proxy-nak semmi köze nincs az SMTP-hez. Ha céges hálózatban vagy és nem megy ki az SMTP, akkor az nem a proxy/kliens hibája, hanem a tűzfalon van letiltva a kimenő SMTP. Amennyiben mégis szeretnél valamiért HTTP-n keresztül "kimenni" úgy pl. azt a megoldást tudom ajánlani, amint a mi a fent linkelt eszélgetés végén található - persze céges hálózaton ez nagy valószínűség szerint a helyi szabályokba ütközik..És még ezt találtam neked: http://www.lesnikowski.com/blog/index.php/tag/mail-dll/
AE
-
martonx
veterán
válasz
Dobozossör #1348 üzenetére
Engem az érdekel mire volt jó mindez? VB alatt titkosítani valamit? Mi lett ettől biztonságosabb? Vagy fájl alapú adattárolást használt valaki? Csak erre tudok gondolni. De ez a gondolat meg elég valószerűtlen, így 2011-ben amikor már mindenki adatbázist használ.
Ha meg már ott a VB.Net minek a PHP?
Eh mindegy, sok kérdés felmerült bennem, igaziból egyedül a konkrét megoldás nem érdekelt -
Dobozossör
tag
válasz
Dobozossör #1347 üzenetére
A probléma megoldódott, akit esetleg érdekel, ez alapján csináltam.
-
sonar
addikt
válasz
Dobozossör #1123 üzenetére
Hát .Net nem arról híres, hogy ne lehetne visszacompilálni
DotNet protector kulcsszóra keress rá a googliban.Többiben sajnos én sem vagyok jó, de ha találsz vmi jó megoldást ne felejsd el megosztani velünk is
-
ArchElf
addikt
válasz
Dobozossör #1109 üzenetére
Asszem láttam 1-2 éve a codeproject-en ribbon bar komponenst. Lehet, hogy nem vb, hanem c# alatt volt megírva, de ez a .NET motort nem nagyon izgatja.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Eladó Macbook Pro mid-2019 i5 8GB RAM 256 GB tárhely 4 thunderbolt
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest