Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: épp nézegetem a Visual Basicet és nem tudom eldönteni, hogy adatbázis kezelésre mennyire lenne alkalmas. Eddig Accesst használtunk, de szeretném magát a felületet átteni VB-re. Úgy gondoltam, hogy az adatbázis szerkezetén nem változtatnék, hanem ahhoz kellene hozzáférnem VB-ből (az Accesshez hasonló űrlapos megoldásokkal). Az eddigi benyomásaim vegyesek. Egyrész viszonylag könnyű használni, de design szempontjából kevés lehetőségem van. Pedig itt most pont az lenne a lényeg, hogy egy teljesen letisztult profi külsőt kellene kölcsönözzek a programnak. Emellett persze minden olyan lehetőséget ki tudjak használni, ami accessben megvolt.
Esetleg tudnátok valami más programnyelvet ajánlani, ha ez nem jönne be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- BMW topik
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Netfone
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- FOTÓS beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest