Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár #2089 üzenetére
Drótszamár! Sajnos, nem tudtam megnyitni, amit átküldtél, mert nem találok linket, de biztosan sikerült. Neked! De nem nekem. Én is meg akartam csinálni, ahogy leírtad, de egy fekete videót kaptam (legalább nem volt pöttyös). Azt hittem azért, mert a Pass 2 előtt későn mentem vissza a videó elejére és már elkezdte a folyamatot. A 2 Pass között és a 2. után ezt a hibaüzenetet kaptam:
Amikor feljött ez az ablak, leokéztam. Nem tudom, hogy a másikban pontosan ezek a számok voltak-e, de formailag így nézett ki.
A lükeségem miatt meg akartam ismételni az egész műveletet, de nem tudta megnyitni a fájlt (és egy másik mp4-et sem). Itt a hibaüzenet:
Valaminek a torka véres, de nem tudom, minek!?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1 humoros
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest