- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
válasz
Borisz76 #1598 üzenetére
Hát ez nekem nem megy.............kifogott rajtam......nem értem.......
Megint órákat ba.....el, és nem nem nem......Tehát fent van a K-lite Full, amiben van X.264. Olvastam az alábbi dolgot:
Az ffdshow általában a legtöbb rendszeren telepítve van, így felrakása nem szükséges, csak néhány beállítást kell elvégezni. Ha valaki más h264 dekóder kodeket használ, aminek nincs VFW (Video for Windows) támogatása, akkor telepítse az ffdshow-t, de minden formátum mellől a telepítőben vegye ki a pipákat mind audio, mind video fronton.
Ha már fenn van, akkor a következő módosítást kell eszközölnünk a beállításokban:
Start menü -> Programok -> ffdshow -> VFW codec configuration -> felül válasszuk a Decoder fület, bal oldalt a Kódekek sort, majd a jobb oldalt megjelenő listában a H264 melletti disabled-re kattintva állítsuk át libavcodec-re. Így most már a VirtualDubMod képes kezelni a H264 kódolású fájlokat is. Ha a Start menüben a fenti módon nem találjuk meg, akkor próbáljuk így: Programok -> Codec packunk neve -> ffdshow -> ...Megcsináltam, de nem segített.....(illetve nem kellett semmit sem csinálni, mert ott volt)
Próbáltam letölteni X.264 kodeket, csak mindenhol egy kb 1Mb-s exe-t találtam 1372-es verziószámmal, ami paracssorból sok mindenre jó, de a VDubMod, attól még nem nyitja meg......
Mit tegyek? (lehetne kérni szájbarágósan?) vagy egy linket, hogy ezt tedd fel, és okés lesz, vagy ezt-meg ezt kéne beállítani....)
Nagyon hálás lennék!
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest