Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gsc73

aktív tag

válasz Borisz76 #1598 üzenetére

Hát ez nekem nem megy.............kifogott rajtam......nem értem....... :W :W :W
    Megint órákat ba.....el, és nem nem nem......

Tehát fent van a K-lite Full, amiben van X.264. Olvastam az alábbi dolgot:

Az ffdshow általában a legtöbb rendszeren telepítve van, így felrakása nem szükséges, csak néhány beállítást kell elvégezni. Ha valaki más h264 dekóder kodeket használ, aminek nincs VFW (Video for Windows) támogatása, akkor telepítse az ffdshow-t, de minden formátum mellől a telepítőben vegye ki a pipákat mind audio, mind video fronton.
    Ha már fenn van, akkor a következő módosítást kell eszközölnünk a beállításokban:
    Start menü -> Programok -> ffdshow -> VFW codec configuration -> felül válasszuk a Decoder fület, bal oldalt a Kódekek sort, majd a jobb oldalt megjelenő listában a H264 melletti disabled-re kattintva állítsuk át libavcodec-re. Így most már a VirtualDubMod képes kezelni a H264 kódolású fájlokat is. Ha a Start menüben a fenti módon nem találjuk meg, akkor próbáljuk így: Programok -> Codec packunk neve -> ffdshow -> ...

Megcsináltam, de nem segített.....(illetve nem kellett semmit sem csinálni, mert ott volt)

Próbáltam letölteni X.264 kodeket, csak mindenhol egy kb 1Mb-s exe-t találtam 1372-es verziószámmal, ami paracssorból sok mindenre jó, de a VDubMod, attól még nem nyitja meg...... :O :O :O :O

Mit tegyek? (lehetne kérni szájbarágósan?) vagy egy linket, hogy ezt tedd fel, és okés lesz, vagy ezt-meg ezt kéne beállítani....)

Nagyon hálás lennék!

Üdv: g.

Új hozzászólás Aktív témák