Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Értem, kösz szépen

Bekonfigurálni hogyan érdemes pontosan, mert procit pörgeti 50-60%-on üresjárásban, mikor egy xar kis XP-t feltettem dinamikusra, Procinál bejelöltem PAE/NX, magok számát stb. ebben az új VB-ben nem is tudtam megadni, a csúszka alapban 100%.ra van húzva, lehet az a baj? Videónál is amit felajánl max 128 MB, arra húztam, 3D gyosítás bejelölve, remélem az úgy jó, illetve az nem baj gondolom, ha VDI fileokat nem a C-n a program által automatikusan felkínált helyre, hanem külön partícióra raktam?
Azért bosszant mert az új Linux Mint nem pörgette ennyire, az kb.telepítés után 20-30%, ami még elfogatható.
Képernyőméretnél intelligensebb rendszerek ,mint Linux auto beállította notiméhoz (1366-768), de XP-nél primitívsége miatt macerás, ha VB-ben teljesre nyomok, elnyújtha, ha XP-ben próbálom felbontást növelni, úgy se az igazi, túlságosan aprók lesznek ikonok, vmi más mód van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Otthoni időjárás-állomás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- E-book olvasók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest