Hirdetés
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Értem, kösz szépen

Bekonfigurálni hogyan érdemes pontosan, mert procit pörgeti 50-60%-on üresjárásban, mikor egy xar kis XP-t feltettem dinamikusra, Procinál bejelöltem PAE/NX, magok számát stb. ebben az új VB-ben nem is tudtam megadni, a csúszka alapban 100%.ra van húzva, lehet az a baj? Videónál is amit felajánl max 128 MB, arra húztam, 3D gyosítás bejelölve, remélem az úgy jó, illetve az nem baj gondolom, ha VDI fileokat nem a C-n a program által automatikusan felkínált helyre, hanem külön partícióra raktam?
Azért bosszant mert az új Linux Mint nem pörgette ennyire, az kb.telepítés után 20-30%, ami még elfogatható.
Képernyőméretnél intelligensebb rendszerek ,mint Linux auto beállította notiméhoz (1366-768), de XP-nél primitívsége miatt macerás, ha VB-ben teljesre nyomok, elnyújtha, ha XP-ben próbálom felbontást növelni, úgy se az igazi, túlságosan aprók lesznek ikonok, vmi más mód van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest